404NotFound
Hectopat
Hocam 1144Hz için 1050Tİ yeterli olur mu?HDMI ile VGA arasındaki fark VGA görüntü taşır fakat ses taşımaz,HDMI ise hem görüntü hem ses taşır arasındaki fark bu iki kablo arasında Hz farkı olmaz sadece monitöründe ses çıkışı var ise bu HDMI kablosu ile olur VGA ile olmaz bana sorarsan ekran güzel fakat 1050Ti için yavan kalır biraz o ekran kartına 144Hz bir monitör almanı tavsiye ederim.
Hocam zaten ben kulaklık kullanıyorum ses ile ilgili sıkıntım olmadı. Bir de hocam oynadığım oyunlar zaten Euro Truck Simulator 2, Rocket League. Başka oynadığım oyun yok hocam.HDMI ile VGA arasındaki fark VGA görüntü taşır fakat ses taşımaz,HDMI ise hem görüntü hem ses taşır arasındaki fark bu iki kablo arasında Hz farkı olmaz sadece monitöründe ses çıkışı var ise bu HDMI kablosu ile olur VGA ile olmaz bana sorarsan ekran güzel fakat 1050Ti için yavan kalır biraz o ekran kartına 144Hz bir monitör almanı tavsiye ederim.
Benim şahsen 1050Ti olsaydı 144hz monitör alırdım fakat 750Ti var bende 75Hz kullanıyorum