Arkadaşlar herkese merhaba. Dün monitör aldım başlıkta belirttim aşağıya linkini de bırakırım fakat henüz ekran kartı alamadım malum piyasa belli eski bir ekran kartı kullanıyorum. Aşırı derece de yırtılma söz konusu sorun acaba eski ekran kartı kullanmamdan dolayı olabilir mi?
Arkadaşlar herkese merhaba. Dün monitör aldım başlıkta belirttim aşağıya linkini de bırakırım fakat henüz ekran kartı alamadım malum piyasa belli eski bir ekran kartı kullanıyorum. Aşırı derece de yırtılma söz konusu sorun acaba eski ekran kartı kullanmamdan dolayı olabilir mi?
Dediğin monitör de FreeSync var fps düşük değilse yırtılma olmaması gerekiyor ama büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. yeni bir ekran kartına geçtiğinde olmayacağını görebilirsin
Dediğin monitör de FreeSync var FPS düşük değilse yırtılma olmaması gerekiyor ama büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. Yeni bir ekran kartına geçtiğinde olmayacağını görebilirsin.
biraz baktım ve monitörde sync sorunu yaşayan olmamış ve nvidia'dan yeni ekran kartı varsa asla böyle bir durum olmazmış gt 440 2010 falan olmalı normal bir durum kesinlikle