ASUS 23,6" VG24VQ vs AOC 24" C24G1

FurkanBrotherss

Hectopat
Daha fazla  
Yaza doğru kasa toplicam ve monitörde bakıyorum. Asus yeni çıkmış ve güzele benziyor. Aoc'un bu modelinide bayadır inceliyodum fakat İtopya'da özelliklerinde 1ms yazarken Aoc sitesinde 4ms yazıyor. Sizce hangisini almalıyım?

VG24VQ güzel bir monitör gibi ancak ölü piksel sorunu yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlı ASUS marka monitörlerde genelde çok sorun oluyor. Vatan'da çalışan birkaç kişiden duymuştum. Tavsiyem AOC C24G1 almanız.

VG24VQ güzel bir monitör gibi ancak ölü piksel sorunu yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlı ASUS marka monitörlerde genelde çok sorun oluyor. Vatan'da çalışan birkaç kişiden duymuştum. Tavsiyem AOC C24G1 almanız.
Vatan'dan alınırsa ölü piksel, ghosting, ışık sızması gibi problemleri kontrol edilip veriliyor.

Vatan'dan alınırsa ölü piksel, ghosting, ışık sızması gibi problemleri kontrol edilip veriliyor.
Ancak kontrol edip alanlar dahi garantiye gönderebiliyor. ASUS firması düşük bütçede tercih edilmemeli diye düşünüyorum. AOC gibi firmalar en azından sonrasında sorun yaşatmıyor. Ayrıca Vatan'da C24G1 1400 TL iken. VG24VQ 1580 TL'ye satılıyor.

Ancak kontrol edip alanlar dahi garantiye gönderebiliyor. ASUS firması düşük bütçede tercih edilmemeli diye düşünüyorum. AOC gibi firmalar en azından sonrasında sorun yaşatmıyor. Ayrıca Vatan'da C24G1 1400 TL iken. VG24VQ 1580 TL'ye satılıyor.
Tabii ki AOC kadar kaliteli olmayabilir ama ASUS'ta kaliteli bir marka. Bu modelin paneli VA panel. Sizi üzecek kadar problem yaratacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı