ASUS 23.6" VS247HR vs ASUS 21.5" VX228H

Makaleler
10
Yer
İstanbul Avrupa
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer
Eski monitörüm neredeyse kullanılmaz hale geldiği ve dizüstü bilgisayarımın ekranının da beni bel fıtığı yapmaması için yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Üst limitim 700 TL. Şu iki modelin arasında kaldım.

Büyük monitör seven biriyim bu iki monitörün arasında kalma sebebim aradaki 1ms'lik fark değil, 21.5 olan modelin çerçevesinin daha az olması ve büyük monitörlerin oyunda bazen dezavantaj sağlıyor olması. Sizin düşünceniz nedir, sizce büyük monitör dezavantaj sağlamaz mı, zamanla alışır mı? Bu iki monitörün hangisini almalıyım veya bunların dışında önerebileceğiniz modeller var mı?

Bence vn247h ürününe kesinlikle bakmalısınız. 1 ms 23.6 inç ve kenarları aşırı ince. Kendim kullanıyorum ve memnunum. Amma velakin dp değil de hdmi çıkışı var. Bu sorunu da çevirici ile kolayca çözebilirsiniz.
uploadfromtaptalk1469915403577.jpeg

Bence vn247h ürününe kesinlikle bakmalısınız. 1 ms 23.6 inç ve kenarları aşırı ince. Kendim kullanıyorum ve memnunum. Amma velakin dp değil de hdmi çıkışı var. Bu sorunu da çevirici ile kolayca çözebilirsiniz.
Eki Görüntüle 176977
Ben de bugün bahsettiğiniz ürünü aldım, zaten laptopda dp çıkışı olmadığı için hdmi kullanıyorum ancak şöyle bir sorun var oyunlarda 90-100-120 gibi fps'ler vermesine rağmen görüntü kasıyormuş gibi görünüyor sanırım ghosting oluyor. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı