Aldınız mı hocam.CS2 için almayı düşünüyorum akıcılık ve ghosting olmaması önemli. 6K bütçede daha iyisi var mıdır? Bir de overclock monitöre zarar verir mi?
Aldınız mı hocam.
Verir. Bunun yaninda overdrive ayarlamasi yapmak da monitore zarar verir. Hepsi zaten voltaj arttirma yontemiyle yapilan seyler. VG249QM1A'da kullanilan panelin native refresh rate degeri 240 Hz. ASUS bunu overclock secenegi ile 270 Hz'ye opsiyonel yukseltme imkani sunuyor, native olarak degil. Ayarlardan overclocku acarsan 270 Hz oluyor yani. Dolayisiyla topu kullaniciya atiyor.Bir de overclock monitöre zarar verir mi?
Almadıysanız diye sordum bendede var memnunum diye size tavsiye edecektim hayırlı olsun bu arada hocam güle güle kullanın.Aldım hocam şu an kullanıyorum memnunum.
Almadıysanız diye sordum bende de var memnunum diye size tavsiye edecektim hayırlı olsun bu arada hocam güle güle kullanın.
Yok hocam riske atmak istemediğim için kapalı kullanıyorum.Sağ olun hocam siz overclocklu mu kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.