Tüm merak edenler ve kendinm de almayi dusundugum icin ASUS yetkili teknik servsiine sordum ve OC siz 144 Hz oldugunu belirtti isterseniz OC ile 310 yapabiliyorsunuz. Benim için uzucu oldu
ben de izledim o videoyu fakat servis bana bizim ürün özellikleri kaynağımızda bu şekilde yazıyor deyince ben soğudumDostum inceleme videosu var ve alan arkadaşlar belirtti OC siz 300 Hz teknik servisler gerçekten bilgisiz ülkemizde.
Ben sadece şuan bu sitede yazan 310 hz nin yaninda yazan 144hz üzerinde yazısına takildim ne anlama geliyor bu?Alın hocam OC kapalı 300Hz alabiliyor. TR de teknik servislerde yeterli bilgili insan olmadığını düşünüyorum.
@Melih6868Alın hocam OC kapalı 300Hz alabiliyor. TR de teknik servislerde yeterli bilgili insan olmadığını düşünüyorum.
teknik servise 6 7 kere yazdım fransa asusa yazdım tayvana yazdım trye yazdım kanadaya yazdım bi kaçı 240 diyor bi kaçı 144 diyor 300 diyen de var yani tam onlarda bilmiyor sizin dediğiniz 300hz sanrıım doğru cunku ben panel model numarası uzerınden kontrol ettim ve paneli 300hz olarak gözüküyor fakat sitedeki 144hz üzerinde ibaresine bi açıklama getirilmeli bi tanesi o ibareye displayport ile 144 üzerinde kullanabiliyosunuz demişti o açıklama için en mantıklı o geldi banaAlın hocam OC kapalı 300Hz alabiliyor. TR de teknik servislerde yeterli bilgili insan olmadığını düşünüyorum.
Ben sadece şu an bu sitede yazan 310 Hz'nin yaninda yazan 144Hz üzerinde yazısına takildim ne anlama geliyor bu?
@Melih6868
Teknik servise 6 7 kere yazdım Fransa ASUS'a yazdım tayvana yazdım TR'ye yazdım Kanada'ya yazdım birkaçı 240 diyor birkaçı 144 diyor 300 diyen de var yani tam onlarda bilmiyor sizin dediğiniz 300Hz sanrıım doğru cunku ben panel model numarası uzerınden kontrol ettim ve paneli 300Hz olarak gözüküyor fakat sitedeki 144Hz üzerinde ibaresine bir açıklama getirilmeli bir tanesi o ibareye DisplayPort ile 144 üzerinde kullanabiliyosunuz demişti o açıklama için en mantıklı o geldi bana.
Hocam 144Hz HDMI kablosu ile bağlarsanız maximum göreceğiz Hz değeridir DisplayPort kablosu ile bağlanırsanız orijinalde 300Hz OC 310 oluyor ben aldım şahsen denedim 1 adet ölü piksel çıktı değişim için gönderdim haber bekliyorum.
Bende şimdi sipariş geçiyorum, sorum şu ölü piksel ekranin neresinde cikiyor ve buyukmü göze takılıyor muydu? Rahatsız edercesine engel oluyor muydu?
nerden aldınız memnunmusunuz sorması ayıp kaç tl ye aldınız ?Herhangi bir yerinde çıkabilir, az ya da çok sayıda çıkabilir şans mı desem üretici hatası mı bilemedim ama bana denk gelen ekranın ortasında idi göze çarpıyordu ama değişim yaptım şu an sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.