ASUS 24,5 VG259QR alınır mı?

Reqi

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2019
Mesajlar
673
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Dizi, film ve video izlemeyi severim ayrıca rekabetçi oyunlar PES 2021 ve hikayeli oyunları az çok da olsa oynarım. Şu an 21.5 inç 75 Hz TN panel bir monitörüm var ileride fiyatlar artacağı için şimdiden gelecek için iyi bir monitör almak istiyorum. 2000 lira civarında bütçem var bu monitörü alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. RX 570 ekran kartım var ama ileride stok sorunları düzelince NVIDIA karta geçeceğim. RX 570 kart ile bu ekran sıkıntı yaratmaz değil mi? Yani FreeSync olsun 165 Hz olsun sorunsuz kullanabilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar bayağı araştırdım kafama bu monitör yattı. Ayrıca yeni nesil IPS ekranlar TN kadar hızlı oluyor sanırım bu doğru mu?
 
2000 lira civarında bütçem var bu monitörü alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Attığınız model gayet iyi bir model tercih edilebilir ama fiyatı baya yükselmiş. Bence biraz daha ekleyip 2K 144 Hz bir monitör alın çünkü fiyat farkı az ve geleceğe yatırım yapmış olursunuz.
 
Attığınız model gayet iyi bir model tercih edilebilir ama fiyatı baya yükselmiş. Bence biraz daha ekleyip 2K 144 Hz bir monitör alın çünkü fiyat farkı az ve geleceğe yatırım yapmış olursunuz.
Işık sızması ve düşük renk gamutu. Samsung'un G9 hariç hiçbir Odyssey monitörü alınmaz. Hatta yeni çıkacak S serisi Odyssey monitörler hiç alınmaz.
 
2161 lira az değil yalnız, 24 inch olanlar ortalama 1700 tl
Ya biraz daha katıp 2k alırdım ya da tasarruf edip diğer modellere bakardım.
2k seviyesine çıkamam maalesef. Bu bütçeme tam uygun olduğu için kafama yattı fakat IPS panellerde yaşanan IPS glow diye bir sorun olduğunu az önce öğrendim o yüzden TN panel düşünebilirim.
Arkadaşlar IPS glow olayı yüzünden kafam TN panele gidiyor sizce TN panel bir ekran alsam nasıl yapmış olurum iyi mi kötümü ?
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu ürün ile konuda belirttiğim monitör arasında 200 lira oynuyor.
 
Son düzenleme:
IPS panelde attığınız monitör çok iyi renkleri panel kalitesi birebir gördüm fark ettiriyor kendini.
Sanırım almışken TN değil de IPS panel almak daha mantıklı olacak.
2161 lira az değil yalnız, 24 inch olanlar ortalama 1700 TL.
Ya biraz daha katıp 2K alırdım ya da tasarruf edip diğer modellere bakardım.

24 inch 144 Hz ve TN paneller genelde 1700 liraya ama. Ben IPS ve en az 165 Hz almak istiyorum o yüzden bu monitör aklıma yattı ama şu IPS glow olayı kafamı kurcalıyor.
 

Geri
Yukarı