ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A alınır mı?

Dahili hoparlör ve yükseklik ayarı benim için önemli kriterler alacağım monitör de bu sebeple Asus 24 TUF Gaming VG249QL3A olacak.

Bu monitörün tek eksik yanı sanırım 8 bit olması. Onun haricinde bahsettiğin MSI modellerinin tam olarak benim alacağım monitörden artı yanları nelerdir ? Veya başka bir önerin olur mu ?

Pivot ve yükseklik zaten neredeyse her monitörde olan bi özellik. Ben şahsen Asus Tuf monitör önermiyorum. Yukarıda da sebebini yazmışım Msı veya başka markaların Asus Tuf’dan daha iyi olmasının sebebi odur. 8 bit eğer 6 bit + frc değilse bence eksiklik sayılmaz. Öneri için bütçenizi ve fhd mi qhd mi istediğinizi söyleyin öneri yapayım. Qhd’ler genelde 8-10k civarı oluyor ama.

Pivot ve yükseklik zaten neredeyse her monitörde olan bi özellik. Ben şahsen Asus Tuf monitör önermiyorum. Yukarıda da sebebini yazmışım Msı veya başka markaların Asus Tuf’dan daha iyi olmasının sebebi odur. 8 bit eğer 6 bit + frc değilse bence eksiklik sayılmaz. Öneri için bütçenizi ve fhd mi qhd mi istediğinizi söyleyin öneri yapayım. Qhd’ler genelde 8-10k civarı oluyor ama.
frc ile 8 bit değil direkt 8 bit panel.

bütçe max 5.5k yükseklik ayarı ve dahili hoparlör şart bu kriterlerde muadil başka seçenek ben bulamadım açıkcası.

frc ile 8 bit değil direkt 8 bit panel.

bütçe max 5.5k yükseklik ayarı ve dahili hoparlör şart bu kriterlerde muadil başka seçenek ben bulamadım açıkcası.

Hocam bu iki monitör gerçekten tam sizin için :)

İkiside 5.5k FHD 27” renk değerleri vs aynı, her türlü pivot var ve hoparlörleri de var. Tek fark biri eğimli VA panel 280 Hz, diğeri düz IPS panel 180 Hz. Ben yerinizde olsam VA panel olanı alırdım. Güle güle kullanın.

Pivot ve yükseklik zaten neredeyse her monitörde olan bir özellik. Ben şahsen ASUS TUF monitör önermiyorum. Yukarıda da sebebini yazmışım MSI veya başka markaların ASUS TUF'dan daha iyi olmasının sebebi odur. 8 bit eğer 6 bit + FRC değilse bence eksiklik sayılmaz. Öneri için bütçenizi ve FHD mi QHD mi istediğinizi söyleyin öneri yapayım. QHD'ler genelde 8-10k civarı oluyor ama.

FRC olması bir eksi değil. FRC ile doğaldan daha iyi performans alabilirsiniz. Önemli olan gradyan performansı. Kâğıtüstü bilgilerde tutarsız olabiliyor. Ayrıca renk gamutu, kontrast ve parlaklık daha önemli.

Rtings’in yorumu:
IMG_3126.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı