Asus 24" VG245Q Görüntü Net Değil

mega11man

Decapat
Herkese merhaba. Laptopumu HDMI kablosu ile bu monitöre kurdum. Çözünürlük 1920x1080 ve 75Hz'de çalışıyor. Youtube 1080P veya 4K çözünürlükte video izlerken sanki hiç 1080P ya da 4K gibi gelmiyor. Videoyu durdurunca arkada sanki bir perde var kaldırılsa her şey çözülecekmiş gibi. Böyle görüntü kirli temizlesem düzelecekmiş gibi duruyor. HDMI ile bağladığım için mi acaba başka bir kablo ile mi denemem lazım yardımcı olur musunuz?

Herkese merhaba. Laptopumu HDMI kablosu ile bu monitöre kurdum. Çözünürlük 1920x1080 ve 75Hz'de çalışıyor. Youtube 1080P veya 4K çözünürlükte video izlerken sanki hiç 1080P ya da 4K gibi gelmiyor. Videoyu durdurunca arkada sanki bir perde var kaldırılsa her şey çözülecekmiş gibi. Böyle görüntü kirli temizlesem düzelecekmiş gibi duruyor. HDMI ile bağladığım için mi acaba başka bir kablo ile mi denemem lazım yardımcı olur musunuz?
Dizüstü bilgisayarının modeli ne?

dediğiniz bana saçma geldi,anlamadım
Bak şimdi senin laptopun ekranı 15.6 inç yani santim başına düşen piksel sayısı daha fazla ve o yüzden daha net gözüküyor ama 24 inçlik monitörde santim başına düşen piksel sayısı daha az ve o yüzden daha bulanık gözüküyor mesela ben 19 inç'den 32 inç'e geçtim bende de oldu aynı şey ama alışıyor gözün bir yerden sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı