ASUS 26, 5" ROG STRIX XG27AQDMG alınır mı?

Bütçe
30000

0rkun

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tulpar T7 V21.8 17,3"
Monitör
ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQDMG

2. Monitör olarak almayı düşünüyorum tek beklentim siyahın siyah olması ve renkleri düzgün görebilmek, onun dışında bir şey istemiyorum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mı?(~27inç)

2. Monitör olarak almayı düşünüyorum tek beklentim siyahın siyah olması ve renkleri düzgün görebilmek, onun dışında bir şey istemiyorum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mı?(~27inç)
Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıyorum, çok memnunum. WOLED olduğu için siyahlar çok iyi. QD OLED'ler gibi siyahlar ortam ışığında bozulmuyor. Yukardaki videoda önerilen program ve ayarla metin performansı da telafi ediliyor. Parlaklığı oledler içinde iyi. Parlak kaplama ve son nesil LG oled panellerde kullanılan yöntemle renkler canlı ve görüntü ekrana çok yakın oluşuyor, adeta cama yapışık gibi. Asus'un oled titremesine çözümü de işin içinde olunca oyunlarda Gsync veya Freesync açınca oled titremesi konusunda endişeniz kalmıyor.

oled monitörde valorant gibi rekabetçi oyun oynarken titreme yaşatır mı?
Freesync veya Gsync açıkken oyunda FPS bir 200 bir 100 FPS gibi çok dalgalandığı anlarda koyu yerlerde hafif titreme oluşur. Buna oled titremesi denir. Asus'ta buna önlem var. Ayarlardan açıyorsun.
Eğer Gsync veya Freesync açmıyorsan zaten bunu yaşamıyorsun.

Kullanıyorum, çok memnunum. WOLED olduğu için siyahlar çok iyi. QD OLED'ler gibi siyahlar ortam ışığında bozulmuyor. Yukardaki videoda önerilen program ve ayarla metin performansı da telafi ediliyor. Parlaklığı oledler içinde iyi. Parlak kaplama ve son nesil LG oled panellerde kullanılan yöntemle renkler canlı ve görüntü ekrana çok yakın oluşuyor, adeta cama yapışık gibi. Asus'un oled titremesine çözümü de işin içinde olunca oyunlarda Gsync veya Freesync açınca oled titremesi konusunda endişeniz kalmıyor.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler ederim.

Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya göre karar vereceğim, Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı