PCkolik.com.tr güvenilir mi?

eukarjma

Centipat
Daha fazla  
Yahu biri diyor aldım cillop gibiydi biri diyor sakın almayın. Recep Baltaş hocamız güvenilir demiş ama aşırı kararsızım. Şubeden almak isterdim ama aşırı uzak web sitesinden almayı düşünüyorum. Eğer alırsam ve başıma bir şey gelirse ilk ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu biri diyor aldım cillop gibiydi biri diyor sakın almayın. Recep Baltaş hocamız güvenilir demiş ama aşırı kararsızım. Şubeden almak isterdim ama aşırı uzak web sitesinden almayı düşünüyorum. Eğer alırsam ve başıma bir şey gelirse ilk ne yapmalıyım?
Güvenilirdir, şu an kullandığım sistemi oradan aldım.

Güvenilir hocam hiçbir sorun yaşamazsınız. Her firmada bu tür yorumlar mevcut bende anlam veremiyorum herkesin şikayet ettiği yerlerden bile alışveriş yapmışlığım var şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Belki de benim şansımadır.

Mayıs'da Corsair 4000D ve RM850e bundle kasa ve güç kaynağı almıştık. Güç kaynağında coil whine çıktı. İade etmek istedik. 1.5 ay boyunca uğraştırdılar. Yok inceleme yapılıyor yok garantide diye bekletip durdular. Zar zor iade edebildik. Müşteri desteği 0. Tek artısı uygun fiyat olması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı