ASUS 27" TUF Gaming VG279QL3a monitörün 2 ölü pixeli mevcut

Badrar

Hectopat
Monitör
ASUS TUF Gaming VG279QL3A
Ben 24 Haziran'da açtığım bu konudaki sebep ile monitörü yetkili servise elden teslim etmiştim. Bana panel değişeceği söylendi ve bugün ürünümü, paneli ekranla birlikte değişmiş şekilde teslim aldım. Orada kontrol etmiştim ama konu başlığından da anlayacağınız üzere siyah çizgilere odaklandığım için ölü piksel fark etmemişim. Ancak ekranı tekrar açtığımda gözüme net şekilde 1 piksel takıldı. Tüm renklerde 1 piksel, mavi renkte ise 2 ölü piksel mevcut.

Normalde ürünü servise göndermeden önceki halini — ekran durumu, ölü piksel olup olmaması, paketleme şekli vs. — videoya çekmiştim. Yani önceki ekranımda ölü piksel yoktu.

Bu yüzden bilgili arkadaşlara sormak istiyorum:
Biraz araştırdım ama benim durumumda nasıl olur emin olamadım. ürün değiştirme hakkım var mı şu an?
Ürünü aldığım tarih 13.03.2024. genel satıcı "vatanım sensin" (kurallara aykırı olmasın diye bu şekilde yazdım). Aradan bu kadar süre geçmiş olsa da ürünün garantisi devam ediyor. Bu durumda ürün değişimi hakkım olur mu, yoksa tekrar servise mi göndermeliyim?
Servis sürecinde ürünü kendim teslim ettim ve işlemi 7'sinden 10'una kadar tamamladılar. Aslında genel olarak memnunum desem yalan olur ama bu piksel meselesi gerçekten canımı sıktı.
Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı