ASUS VP249QGR ölü pixel çıktı!

GARNADOR

Femtopat
Merhaba, 4/5 ay önce sıfır ASUS VP249QGR monitör aldım. Bugün gün ortası bilgisayarı kapadım biraz kestirdim tekrar açtığımda bir baktım ekranda görseldeki siyah nokta ve çizgi var. Evde kedi var tırnak attı falan sandım ama ekranı kapattığımda ışık altında da baktım bir çizik darba görünmüyor tertemiz. Bu ölü piksel midir? Garantiye yollarsam nasıl bir işlem olur. Daha önce ASUS'un 5 ölü Pixel'in altında işlem yapmadığıyla ilgili bir şey okumuştum.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    9,9 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba, 4/5 ay önce sıfır ASUS VP249QGR monitör aldım. Bugün gün ortası bilgisayarı kapadım biraz kestirdim tekrar açtığımda bir baktım ekranda görseldeki siyah nokta ve çizgi var. Evde kedi var tırnak attı falan sandım ama ekranı kapattığımda ışık altında da baktım bir çizik darba görünmüyor tertemiz. Bu ölü piksel midir? Garantiye yollarsam nasıl bir işlem olur. Daha önce ASUS'un 5 ölü Pixel'in altında işlem yapmadığıyla ilgili bir şey okumuştum.
Aynisiyla değistirmelerini soyleyin monitörün bazi monitörlerde ölü pixel olabiliyo aynisiyla degistiriseniz sorun çözülür büyük ihtimalle size şansa ölü pixelli gelmiş şansa bağlı bazen hasarsiz bazen hasarlı çıkabiliyo monitörler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı