ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL3a alınır mı?

DP kablosu varsa bir de onunla dener misiniz?

monitörü satin alirken onuda soylemistim ama henuz gelmedi, laptoptan ekrani yansıtarak kullandigim icin yanında cikan kablo yerine bir ucu type-c olan bir dp kablosu gerekiyor yinede hdmi ile calismamasi anlayamiyorum internette bir suru seye bakip denedim ama cozemedim iade etmeyi dusunuyorum ama urun bozuksa servise gonderilip kullanici hatasi olup olmadigina bakiyorlarmis once oda en az bir ay suruyormus cok morelimi bozdu bu durum

Döndünüz mü hocam?

Monitör elinize ulaştı mı, memnun musunuz?

Evet, yaklaşık 1 hafta oldu. Gayet memnunum, görsel kalitesi vs çok iyi. Ancak 2 tane ölü piksel çıktı, onları da dert etmedim. Biraz kumar oynadım gibi ancak değdi.

Evet, yaklaşık 1 hafta oldu. Gayet memnunum, görsel kalitesi vs çok iyi. Ancak 2 tane ölü piksel çıktı, onları da dert etmedim. Biraz kumar oynadım gibi ancak değdi.

Bende de 2 tane çıkmıştı. Şansımıza artık. Zaten dikkatli bakılmadığı sürece görmek imkansız. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Monitöre mutlaka bir görüntü ayarı yapın çok daha iyi hale geliyor. PC başına geçince atmaya çalışırım kendi ayarlarımı.

Çok memnun olurum hocam, ayar yapmadım ona rağmen memnunum siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…