BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 13 Mart 2024 #1 ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitör hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Alınır mı?
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitör hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Alınır mı?
Utkucosmic Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 425 Çözümler 4 11 Ağustos 2025 #71 L0rrec dedi: Yani dediğim şey çok bakış açısı ile alakalı belki hiç dikkat bile etmeyeceksiniz. G65B de evet beğenmeyen beğenmiyor ben de VA sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şaşırdım baya ya forumalarda youtube videolarında falan baya öneriyorlardı hani sorun bende mi diye düşünmeye başlamıştım artık ama yok olmuyor ben karanlık sahnelerin kapkaranlık olmasını sevmiyorum parlak ve canlı IPS seviyorum. Artı 0 Eksi
L0rrec dedi: Yani dediğim şey çok bakış açısı ile alakalı belki hiç dikkat bile etmeyeceksiniz. G65B de evet beğenmeyen beğenmiyor ben de VA sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şaşırdım baya ya forumalarda youtube videolarında falan baya öneriyorlardı hani sorun bende mi diye düşünmeye başlamıştım artık ama yok olmuyor ben karanlık sahnelerin kapkaranlık olmasını sevmiyorum parlak ve canlı IPS seviyorum.