Muhammed_Yusuf
Hectopat
Daha fazla
Selam, yakın zamanda monitör alacağım için araştırmalara başladım ve bulduğum 2 uygun fiyatlı monitör var ve aralarında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
www.trendyol.com
www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg277q1a-1ms-mprt-165hz-fullhd-va-freesync-premium-gaming-monitor.html?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=asus-tuf-monitor&utm_content=pchoca&utm_term=pchoca
Bu ikisi arasında kaldım. 1. monitörü hareket kabiliyetinden dolayı seçtim 2. monitörü ELMB özelliği olduğu için seçtim. 1. monitörde OverDrive var ama ben daha çok akıcılık istiyorum ELMB özelliği ghostingi ne kadar azaltır veya ne kadar akıcı kılar? Hangisini almalıyım? ELMB için değer mi?

Rampage Rm-270 X-Titan 27" inch 165Hz 1 ms FreeSync Curved Siyah Gaming Monitör (Rampage Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-270 X-Titan 27" inch 165Hz 1 ms FreeSync Curved Siyah Gaming Monitör (Rampage Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg277q1a-1ms-mprt-165hz-fullhd-va-freesync-premium-gaming-monitor.html?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=asus-tuf-monitor&utm_content=pchoca&utm_term=pchoca
Bu ikisi arasında kaldım. 1. monitörü hareket kabiliyetinden dolayı seçtim 2. monitörü ELMB özelliği olduğu için seçtim. 1. monitörde OverDrive var ama ben daha çok akıcılık istiyorum ELMB özelliği ghostingi ne kadar azaltır veya ne kadar akıcı kılar? Hangisini almalıyım? ELMB için değer mi?