ASUS 27" VG277Q1A vs Rampage RM-270 X-Titan

Muhammed_Yusuf

Hectopat
Daha fazla  
Selam, yakın zamanda monitör alacağım için araştırmalara başladım ve bulduğum 2 uygun fiyatlı monitör var ve aralarında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg277q1a-1ms-mprt-165hz-fullhd-va-freesync-premium-gaming-monitor.html?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=asus-tuf-monitor&utm_content=pchoca&utm_term=pchoca

Bu ikisi arasında kaldım. 1. monitörü hareket kabiliyetinden dolayı seçtim 2. monitörü ELMB özelliği olduğu için seçtim. 1. monitörde OverDrive var ama ben daha çok akıcılık istiyorum ELMB özelliği ghostingi ne kadar azaltır veya ne kadar akıcı kılar? Hangisini almalıyım? ELMB için değer mi?

Hocam Rampage gibi üzerine logo basılan merdiven altı Çin malı yerine ASUS gibi bu sektörde adını duyurmuş bir markayı almanız daha iyi olur. Ayrıca bütçeniz nedir monitörü ne için kullanacaksınız?

Hocam Rampage gibi üzerine logo basılan merdiven altı Çin malı yerine ASUS gibi bu sektörde adını duyurmuş bir markayı almanız daha iyi olur. Ayrıca bütçeniz nedir monitörü ne için kullanacaksınız?
Monitörü oyun için kullanacağım (ağırlıklı olarak cs go)

Ben daha çok ghostingi azaltmak için ELMB düşünüyordum ama ELMB olmazsa ne kadar fark eder?

Bütçe 4k

Hocam VA panel espor için uygun değil TN panel alın. Şuna bir bakın https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,1558148093.html

Paneller renk anlamında fark etmiyor mu? Yoksa TN paneller renkten düşüp ms i mi düşürüyor ama 24 inç istemiyorum 27 inç alacağım onlarda 4K'yı geçer diye düşünüyorum

Paneller renk anlamında fark etmiyor mu? Yoksa TN paneller renkten düşüp ms i mi düşürüyor ama 24 inç istemiyorum 27 inç alacağım onlarda 4K'yı geçer diye düşünüyorum
Ama tn paneller renk anlamında çok düşük kalıyor diye biliyorum

Ama tn paneller renk anlamında çok düşük kalıyor diye biliyorum
Hocam şu konuya bakarsanız paneller arasındaki farkı öğrenebilirsiniz Rehber: Monitör Panel Türleri (2021)
Ayrıyeten 27 inç 1080P alırsanız ekrandaki pikselleri sayarsınız onun için 24 inç almanız yararınıza olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı