1 Ağustos tarihinde itopya'dan aldım. Pazar günü aldım, salı günü elime ulaştı. 1800 ₺'ye almıştım, ama aradaki kur değişiminden sizinkinin en ideal fiyat olduğunu söyleyebilirim.
Kategori derken panelden bahsediyorsanız TV'ler genelde IPS olur ama her IPS iyi değildir, laptop'lar da genelde TN olur ama bunlar hep varsayım, bilemem.
Anladığım kadarıyla dizi/film izlemeyeceksiniz ve grafik kalitesinin ön plana çıktığı senaryolu oyunlar yerine hep rekabetçi oyunlar oynayacaksınız.
Eğer doğru anladıysam ve Ghosting gibi problemler oyunlarda sizi rahatsız ediyorsa o monitörü (Attığınız) önerebilirim.
Ghosting:
Şu ana kadar fark etmemiş olabilirsiniz, bundan sonra dikkat ederseniz fark edeceğinizi düşünüyorum.
1 Ağustos tarihinde İtopya'dan aldım. Pazar günü aldım, salı günü elime ulaştı. 1800 ₺'ye almıştım, ama aradaki kur değişiminden sizinkinin en ideal fiyat olduğunu söyleyebilirim.