ASUS 27" VG278QF vs MSI 23.8" Optix G241

Bütçe
1500

Meth41

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynamak için monitör almayı düşünüyorum. En az 144 Hz bir monitöre ihtiyacım var. İtopya'da ikisi de indirimde. ASUS'un indirimli fiyatı 1900 TL. MSI'ın ise 1600 TL. Genellikle CS:GO oynayan birisiyim ve şu anki kullandığım monitör inanılmaz berbat 19 inç bir monitör. Tahminime göre TN panel olan ASUS'u alsam renkleri vs garipseyeceğimi düşünmüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur? 27 inç gözümü korkutmuyor değil. 144 Hz ile 165 Hz arasındaki farkın da çok olduğunu düşünmüyorum. Bir de BenQ XL2411P var kafamda. Sizin tavsiyeniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC markasını da tavsiye edebilirim fakat istediğiniz ikisinden biri ise ve sisteminiz size 165 hz değerinde rahat oynatabilen bir sistemse tabii ki Asus'u tercih ediniz.

i
AOC markasını da tavsiye edebilirim fakat istediğiniz ikisinden biri ise ve sisteminiz size 165 hz değerinde rahat oynatabilen bir sistemse tabii ki Asus'u tercih ediniz
i5 6402p GTX 1050 sistemim var. İlk zamanlarda csde 200-300 fps alırken artık 120-200 civarında seyrediyor. Msi daha cazip geliyor hem ips hem den 24 inç olduğu için. 27 inç fazla büyük gelir gibi düşünüyorum

Yani 27 inç büyük gelebilir. 24 inç iyi bir büyüklük ama 0.5ms ve 165Hz için değebilir de sisteminiz o kadar desteklemeyebilir.

Yani 27 inç büyük gelebilir. 24 inç iyi bir büyüklük ama 0.5ms ve 165Hz için değebilir de sisteminiz o kadar desteklemeyebilir.
Dediğim gibi neredeyse sadece csgo için hem de gözlerimin yorulmaması için. 144 hz ile 165 hz arasında fark olmaz diye düşündüğüm için Msi fiyatı ve boyutu sebebi ile daha cazip geliyor.

Sadece csgo için ise 144hz yeterli olucaktır diye düşünüyorum sisteminde onu destekler mutlu bir şekilde kullanabilirsin. Bütçe olarak da daha iyi bir seçim. MSI alabilirsin dediklerinden yola çıkarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı