MSI Optix G241 144 Hz olmuyor

uomerlutfi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf
MSI GL63 8RD laptopum var. Kendı paneli 60 Hz.
MSI Optix G241 ekran aldım ancak 144 Hz olarak değil, 120 Hz olarak kullanabiyorum.
Kutudan cıkan HDMI kablo ile baglıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

denetım maasaıs.PNG

120.PNG

Bende aynı monitörü kullanıyorum. Ultra HD, HD, SD sekmesinden 1080P seçili iken Max. 120 Hz oluyor ama PC yazan yerin altındaki 1080P'yi seçtiğinizde 144 Hz seçeneği olacaktır diye düşünüyorum.

Bende kutu içeriğindeki kabloyu kullanıyorum.

Hocam laptop kullanıyorum NVIDIA denetım masası bende cok sınırlı. Neredeyse hiçbir şey yok.

Dosya Ekleri

• denetım maasaıs.PNG
    denetım maasaıs.PNG
    21,6 KB · Görüntüleme: 72
Diğer arkadaşlar konu ile ilgili doğru bilgilendirmeyi vermişler. DisplayPort ile takmanız yeterli olacak gibi gözüküyor. Eğer taktığınızda çalışmassa ki çok düşük ihtimal buraya tekrardan yazı yazarsınız.

Merhaba mevcut böyle bir konu olduğu için sizlere sormak istedim. Aynı monitörden aldım biraz önce. Kutusundan çıkan HDMI kablo ile HD7770 ekran kartıma taktım fakat 120Hz alabiliyorum maximum. Ekran kartımın Display Port soketi kırık o yüzden maalesef kullanamıyorum. Çoğu kişi kutudan çıkan kablonun 144Hz desteklediğini söylemişti. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Merhaba mevcut böyle bir konu olduğu için sizlere sormak istedim. Aynı monitörden aldım biraz önce. Kutusundan çıkan HDMI kablo ile HD7770 ekran kartıma taktım fakat 120Hz alabiliyorum maximum. Ekran kartımın Display Port soketi kırık o yüzden maalesef kullanamıyorum. Çoğu kişi kutudan çıkan kablonun 144Hz desteklediğini söylemişti. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
Ekran kartındaki HDMI çıkışı 120 Hz destekliyordur büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı