ASUS 27" VG279Q Nasıl?

Minimumaydia

Hectopat
Herkese selamlar. Uzun zamandır bir monitör satın almak istiyorum ve uzun zamandır da beklediğim için gerçekten kaliteli bir monitörüm olsun istiyorum. Aklımda bu model var ve çoğu kişi memnun kalmış fakat aklımı kurcalayan yalnızca bir tane soru var, o da şu. Bu sorumu yanıtlamak için daha önce 27' 1080P monitör kullanmış olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Monitör 27'' bir hayli büyük üstüne üstük 1080P, sizce çok fazla ölü piksel olur mu? Pikselleri gözümle sayabileceğim seviyede rahatça ayırt edebilir miyim? 27'', 1080P için çok mu büyük?

Öncelikle ölü piksel dediğiniz şey bir problemdir. Monitöre yakın bakıyorsanız pikselleri sayabilirsiniz 1080P 27" monitör için. Monitörü uzak kullanıyorsanız bir problem yaşamanız zor.

Bizzat kullanıyorum vatanda test edip aldım tekinde ölü piksel vardı lakin başka kutu açtırdım onda yoktu ölü piksel onun haricinde piksel sayma dedikleri olayı ben yaşamadım monitör gayet kaliteli bana göre 2 tane kötü yanı var dahili hoparlörü yetersiz ve yazılım üzerinden ekran kontrol edilemiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı