O kartla 50 FPS civarında oynuyordum. 300TL almıştık geçen aralık ayında. 6-7 ay civarı kullandık ama şuan yeni sistem topladığım için başkası kullanıyor.Bana Pes 19 oynatsın yeter onu da oynatır diye tahmin ediyorum.![]()
Yok hocam 2. el PC alacağım orda var bakalım beni idare edeceğini düşünüyorum ama olmazsa 1 seneye yükseltirimHocam Aliexpress'den mi alacaksınız?
İşlemci anakart ve RAM ve fiyat bilgisini de verin. Alınabilir bir cihaz olup olmadığını söyleyelim.Yok hocam 2. el PC alacağım orada var bakalım beni idare edeceğini düşünüyorum ama olmazsa 1 seneye yükseltirim.
İntel İ5 6. nesil işlemciİşlemci anakart ve RAM ve fiyat bilgisini de verin. Alınabilir bir cihaz olup olmadığını söyleyelim.
Buna pek katılmıyorum aslına bakarsanız bu sitem için 1600 çok aşağı değil mi? Yada ben mi öyle düşünüyorum? Biz fiyatta 1750'ye anlıştık bide Acer 23" monitör var onuda alırsan 2000 sayarım dedi bende kabul ettim, bana mantıklı geldi. Başka bilgisayarlarda sordum çok uçuk fiyat verenler de oldu. Ama sizin fikrinizi de merak ederim1600 TL ve altına alınabilecek iyi bir sistem. Fazla yükseltme potansiyeli yok ama yine de iyi. 1600 TL üstü verilmez.
6. nesil ama tam model nedir?Buna pek katılmıyorum aslına bakarsanız bu sitem için 1600 çok aşağı değil mi? Yada ben mi öyle düşünüyorum? Biz fiyatta 1750'ye anlıştık bide Acer 23" monitör var onuda alırsan 2000 sayarım dedi bende kabul ettim, bana mantıklı geldi. Başka bilgisayarlarda sordum çok uçuk fiyat verenler de oldu. Ama sizin fikrinizi de merak ederim
Merak ettiğim diğer şey ; bunla ilgili pek bilgim yok niçin yükseltme potansiyeli yok onu biraz açar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.