Asus 750 TI ekran kartı nasıl?

6. nesil ama tam model nedir?
Malesef tam bilgim yok. Bilgisayara yarın detaylı olarak bakacağım, bilgilendiririm. Ama İntel İ5 6. nesilin genel olarak kötü bir performans vereceğini düşünmüyorum, doğru mu düşünüyorum acaba?

Pes 2019 u yüksek ayarlarda oynatır. Ben de 750ti kullanıyorum sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Malesef tam bilgim yok. Bilgisayara yarın detaylı olarak bakacağım, bilgilendiririm. Ama İntel İ5 6. nesilin genel olarak kötü bir performans vereceğini düşünmüyorum, doğru mu düşünüyorum acaba?
6. nesilin işlemcileri güzel fakat monitör özellikleri nedir? Fiyat yüksek gibi.

Eski bi kart iş görür, çok iyi de değil ama beklentiniz nedir?

Eski bi kart iş görür, çok iyi de değil ama beklentiniz nedir?
Çok da yüksek beklentilerim yok beni 2-3 yıl idare etsin, PES serisi oynatsın, zaten gerisi ders, programlama yazılım vs. kolay işler
6. nesilin işlemcileri güzel fakat monitör özellikleri nedir? Fiyat yüksek gibi.
Monitörü gördüm şık ve güzel bir duruşu vardı tam model ismini bilmiyorum adam orda Amazon'dan açtı fiyatı 270$ civarındaydı.

İşlemci ileride yetmezse anakart RAM ve işlemci komple değişmesi gerekir. Monitör ile beraber 2000 TL düşünülebilir ama sadece kasaya 1750TL saçma geldi. Ben olsam o fiyata 3200G ile APU sistem topladım. Performans olarak biraz daha kötü olur ama hem ileriye dönük olur hem sıfır olur hem de ileride iyi bir ekran kartı takılarak çok daha iyi hale getirilebilir.

Anladım söylediğiniz mantıklı. Peki 7200 RPM HDD'ye Windows 8.1 Pro mu kurmalıyım, Windows 10 mu? Hdd de Windows 10 genelde disk kullanımı %100 sorunu veriyor siz ne dersiniz?

Hangi oyunları oynuyorsun?
Genel olarak ne yapıyorsun ve performansından memnun musun?
Sekiro yu orta ayarlarda ara ara FPS drop girecek şekilde bitirdim. Sorun ekran kartından mi bilemiyorum. Fallout 4 oyununda da istediğim akicilikta olmasa da oynamış bitirmiştim. Resident evil 7 ve 2 remake oyunlarında çok iyi performans aldım. Dediğim gibi pes 2019 çok akıcı yüksek ayarlarda oynuyorum. FIFA 19 drop yapıyor. Bu arada 900p de oynadığımı da belirteyim. Şu an kart satışta 400 liraya satabilirsem üzerine biraz koyup Rx570 almayı planlıyorum.

Drop sebebi genelde işlemci veya RAM olur. Ekran kartı kaynaklı drop değil düşük FPS olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…