ASUS 980 Ti Matrix Platinum düşük FPS

meraklıo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. ASUS 980 Tİ Matrix Platinum sahibiyim fakat ekran kartından istediğim bir perfonmansı alamıyorum.

Sistem şöyle:
  • Win 10
  • i7 4790k
  • MSI z97 Gaming 5 [ Böyle bir ekran kartına böyle bir anakart küfür oldu haklısınız :) ]
  • 2x8 16 GB RAM
Black ops 3'te ayarlar Geforce Experience optimum ayarlarında olmasına rağmen 50 45 60 fps'lerde oynuyorum. İnternette baktığımda ise 140 150 FPS'lerde oynuyorlar. Bu oyunu örnek için verdim diğer oyunlarda da aynı şey geçerli.

Ve bilgisayarı başlattığımda %20 30'larda RAM kullanımı oluyor. Görev yöneticisinde anormal bir şey açıkta değil. O kadar CPU ve RAM kullanan bir uygulama açık değil. Hesapladığımda yazan değer çıkmıyor. Bu konu hakkında da lütfen bilgilendirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
internette izlediğim videolar daki çözünürlük 2,4,k arasından değişiyor ben OC yapmak istiyorum fakat menüden çıkınca eski haline dönüyor kilidi nasıl aça bilirim

Aynı sorun bende de var,asus gtx 980 ti matrix platinium kullanıyorum, gta 5 de, 1080 p de 60/70 fps ve ani düşüşler var,işlemci i7 5930k, ne yaptıysam olmadı,siz sorununuzu çözebildinizmi,kartda bilmediğimiz bir ayarmı var

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00