ASUS A15 200 FPS'ten 100 FPS'lere düşüyor

Des0late

Decapat
Daha fazla  

Üstteki bilgisayarı aldım yeni.
Fakat Valorant'ta 200FPS verirken bir anda 100e falan düşüyor sebebi nedir?
Test videolarında 200-250 arası rahat veriyordu.

RAM 8 gb ise drop yiyebilirsin normaldir. RAM'i arttırman gerekli, Asusa kendim ram arttırırsam garanti bozulur mu diye sor olmadı onlara ramle birlikte gönder onlar yükseltsin bu şekilde oynaman zor.

RAM 8 gb ise drop yiyebilirsin normaldir. RAM'i arttırman gerekli, Asusa kendim ram arttırırsam garanti bozulur mu diye sor olmadı onlara ramle birlikte gönder onlar yükseltsin bu şekilde oynaman zor.
Kardeşim ben FX-8120 10 yıllık işlemci grafik kartımla 8 GB RAM'le 60 FPS sabit alıyorum. Vsync yi açıp öyle deneyin.

Kardeşim ben FX-8120 10 yıllık işlemci grafik kartımla 8 GB RAM'le 60 FPS sabit alıyorum. V-Sync'yi açıp öyle deneyin.

Kıstas olarak 10 yıllık cihazı koyman mantıklıymış hocam, bende CS2'de 8 GB RAM varken sürekli drop yerdim. RAM'ı arttırdım ne oldu tahmin et droplar bitti. Çünkü Windows 5-6 GB RAM kullanıyor, kullanılabilir RAM'de az kaldığından droplar yiyor.

Her türlü en kotü 16 GB yapması gerekli.

Kıstas olarak 10 yıllık cihazı koyman mantıklıymış hocam, bende CS2'de 8 GB RAM varken sürekli drop yerdim. RAM'ı arttırdım ne oldu tahmin et droplar bitti. Çünkü Windows 5-6 GB RAM kullanıyor, kullanılabilir RAM'de az kaldığından droplar yiyor.

Her türlü en kotü 16 GB yapması gerekli.

Siz ne demeye çalışıyorsunuz onu anlamadım arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum size laf atmaya değil, benim demek istediğim 10 yıllık bilgisayarımda bile drop girmeden orta ayarlarda oynayabiliyorum onun ki mi oynatmaz demek istedim.

Siz ne demeye çalışıyorsunuz onu anlamadım arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum size laf atmaya değil, benim demek istediğim 10 yıllık bilgisayarımda bile drop girmeden orta ayarlarda oynayabiliyorum onun ki mi oynatmaz demek istedim.

Kıstasını elindeki cihaza göre yapman saçmalık, senin kurduğun Windows ile arkadaşın kurduğu Windows aynı olmayabilir. Arka planda çalıştırdığı programlar da seninkiyle aynı olmayabilir. Oradan kıs bunu aç diye iki saat adamı boğmak yerine kısa ve öz bir şekilde RAM arttırması gerektiğini linkteki cihaza bakıp anlayabilirsin zaten.
Bunda drop yemez gider başka bir oyun açar onda drop yer kısaca bu adamın RAM arttırması lazım. Şurdan 50 tane adam toplansa linke baktığı an onlar da RAM arttırması gerektiğini anlar.

Uzatmaya gerek yok bende Windows 11 kurulu şu an sadece Chrome açık olmasına rağmen 7GB RAM kullanıyor. Sende de Windows 11 varsa büyük ihtimalle 6 GB falandır.

Ekran görüntüsü 2025-01-03 000556.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı