FC 26 alınır mı?

SolarisV

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim hiç orijinal FIFA oyunum yok bu ilk olacak. Ultimate Team oynayan biri değilim. Sadece kardeşimle/arkadaşımla oynarım ya da kariyer yaparım. Şu an da Epic'te indirimde ve kendi Epic ödüllerimi de kullanırsam yaklaşık bir 670 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim hiç orijinal FIFA oyunum yok bu ilk olacak. Ultimate Team oynayan biri değilim. Sadece kardeşimle/arkadaşımla oynarım ya da kariyer yaparım. Şu an da Epic'te indirimde ve kendi Epic ödüllerimi de kullanırsam yaklaşık bir 670 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı?

Mükemmel tabii ki de alınır.

Alınmaz psikolojini bozar sinirlendirir seni asosyal biri haline getirir fiyatı önemli değil

1. Klasmanımım, fifa 15 den beri her sene ilk ciktiginda aliyorum bu sene berbat , fizikler inanilmaz kötü gercekcilik yok adam korner direginin ordan ronaldoyla rovasata atiyor arcade oyun gibi, paslar gecmiyor tum asirtmalar gol oluyor eslestirme bulmuyor +++ eger online istiyosan 25 al offline oynarim diyosan 22 al 26 hic alma

1. klasmanımım, FIFA 15'ten beri her sene ilk ciktiginda aliyorum bu sene berbat, fizikler inanilmaz kötü gercekcilik yok adam korner direginin oradan Ronaldo'yla rovasata atiyor arcade oyun gibi, paslar gecmiyor tum asirtmalar gol oluyor eslestirme bulmuyor +++ eger Online istiyorsan 25 al offline oynarim diyorsan 22 al 26 hiç alma.

1. FIFA 20'den beri alıyorum ve oynuyorum oyun daha yeni çıktı düzeltirler 2 o zaman FC 25 ne o nu farklı mı yaptılar böyle düşünüyorsan sen FC26 da yenilmeyi sindiremiyorsun.

FIFA 15'ten FC 25 kadar hepsine sahibim, FIFA 20'den sonra çıkan oyunlar hepsi tamamen arcade yapıda saçma sapan birer futbol oyunları oldular.

FC24, 25, 26 hiç sevmediğim tek seriler eğer durum varsa FIFA 22 veya 23 CD key bir tık pahalıdır ama son çıkan oyunlardan çok daha iyi diye düşünüyorum.

Bende FC26 alacağım ama 15 dolar altında bir fiyata düştüğünde almayı düşünüyorum, zaten belirtiğin 670TL fiyat 16 dolar civarı bir fiyat ediyor başka oynayacak FIFA, FC oyunları yoksa güzel fiyat alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı