ASUS A15 alınır mı?

tolga0101

Yoctopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar, bu laptopu almayı planlıyorum, bende iets GT-500 soğutucumda var.(başka önerilerinizide bekliyorum) bütçem 51500 TL. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu modelin R7/4050 olanı var 1 yıldır kullanıyorum işlemcisi biraz sıcak çalışsada güzel cihaz. Yalnız 50k civarlarına çıkıyorsan üst segment kasalara yönel derim bu kasalar giriş seviyesi.

Teşekkür ediyorum hocam ama bende ıets GT-500 soğutucu var hala ısınma olur mu? 10-15 derece soğutuyor.

Teşekkür ediyorum hocam ama bende ıets GT-500 soğutucu var hala ısınma olur mu? 10-15 derece soğutuyor.

Alt kısımlarında yeterince hava çıkışı yok hocam 15 derece civarı zor düşürür. Ağır oyunlarda ortalama 85/87 derecelerde dolaşıyor 5/7 derece düşürse sana yeterli olur. Ama dediğim gibi üst kasa bulursan daha iyi olur şöyle biraz baktım ama üst kasalardaki donanımlar fiyatına göre komik kalmış. Ayrıca Acer Nitro 16 modelini de düşünebilirsin soğutma olarak daha başarılı bir model.

1712249848335.png

Alt kısımlarında yeterince hava çıkışı yok hocam 15 derece civarı zor düşürür. Ağır oyunlarda ortalama 85/87 derecelerde dolaşıyor 5/7 derece düşürse sana yeterli olur. Ama dediğim gibi üst kasa bulursan daha iyi olur şöyle biraz baktım ama üst kasalardaki donanımlar fiyatına göre komik kalmış. Ayrıca Acer Nitro 16 modelini de düşünebilirsin soğutma olarak daha başarılı bir model.

Eki Görüntüle 2159049

Teşekkür ederim hocam.(bu model nasıldır hocam)

Teşekkür ederim hocam.(bu model nasıldır hocam)

Güzeldir hocam ASUS'un işlemcisi daha güçlü Acer'inde ekranı 2K. Geçenlerde vatan da bu PC'lerde çok güzel indirim vardı biraz yokla istersen güzel bir kampanya denk gelebilir.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum Acer da karar kıldım.

ASUS daha iyi hocam aynı modelin 4060 lısı bende var R7 7735HS'den kaynaklı işlemci yüksek derecelere cıkıyor fakat Ryzen 9 da o modeli kullananların sıcaklıklardan müzdarip oldugunu duymadım hiç. Onun dısında piyasayı takip etmiyorum bayağıdır o yüzden baska model öneremeyecegim ama 2 model arasında kalsam asusluyu tercih ederdim

ASUS daha iyi hocam aynı modelin 4060 lısı bende var R7 7735HS'den kaynaklı işlemci yüksek derecelere cıkıyor fakat Ryzen 9 da o modeli kullananların sıcaklıklardan müzdarip oldugunu duymadım hiç. Onun dısında piyasayı takip etmiyorum bayağıdır o yüzden baska model öneremeyecegim ama 2 model arasında kalsam asusluyu tercih ederdim
Ben de yeni aldım 4060 lı olanı da bir şey sorucam şimdi win 11 kurdum da youtubedan video açayım dedim görüntü çamur gibi kötü geldi bana acaba bi ayarı falan mı var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı