ASUS TUF A15 alınır mı?

Lenovo yu bedava verseler almam sıfır bilgisayar aldım anakart arızası varmış ve kronikmiş hiç kullanmadan servise gitti 20 günün sonunda işlemi daha yeni bitti berbat bi teknik servisi var ayrıca dediğiniz doğru vatan bilgisayar aşırı pahalıya satıyor ama ne yazıkki ordan almak durumundayım
Sırf sizin cihazınızda çıktı diye diğer Lenovo cihazlarda da bu sorun var diye bir şey yok, şu görüş alanı dar düşünceden çıkın. 12600HX LOQ cihazlarda soruna rastlanmadı, en kötü işlemciye watt limiti koyarsın.

en son bende bu şekilde laptop araştırırken birsürü marka arasında kalmıştım, çok düşünmüştüm en sonunda da monster laptop aldım, evet 4.yılına girdi m2 diski bozuldu, ama hala memnunum olsun. 🙂

Sırf sizin cihazınızda çıktı diye diğer Lenovo cihazlarda da bu sorun var diye bir şey yok, şu görüş alanı dar düşünceden çıkın. 12600HX LOQ cihazlarda soruna rastlanmadı, en kötü işlemciye watt limiti koyarsın.
Orası öyle zaten ayrıca dar düşüncem felan da yok sadece aşırı gıcığıma gitti teknik servisleri berbat asla ilgilenmiyorlar o nedenle bedava verseler almam şuan…

en son bende bu şekilde laptop araştırırken birsürü marka arasında kalmıştım, çok düşünmüştüm en sonunda da monster laptop aldım, evet 4.yılına girdi m2 diski bozuldu, ama hala memnunum olsun. 🙂
Bundan sonra da bi sorun yaşamazsınız inşallah hocam

Bundan sonra da bi sorun yaşamazsınız inşallah hocam
Çok sağ olun inşallah hocam, içinde Intel M.2 SSD vardı, sınırlarını zorlardım hep... Yine iyi dayandı disk. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ta da var deniyor 2 sene asus tuf kullandım aman aman bi ısınma sorunuyla ve kapanma sorunuyla karşılaşmadım
TUF A15 ve F15 serisi cidden ısınıyor, işlemci 90-95 derecelere rahat ulaşıyor. Ayrıca iGPU'ya sahip değil, çokta önemli bir özellik değil ama pil performansı olarak kötü olacaktır bu sebeple. Beni ısınması rahatsız etmiyor diyorsanız alınabilir, attığım LOQ cihaz çok daha iyi bir seçenek.

Son düzenleme:
TUF A15 ve F15 serisi cidden ısınıyor, işlemci 90-95 derecelere rahat ulaşıyor. Ayrıca iGPU'ya sahip değil, çokta önemli bir özellik değil ama pil performansı olarak kötü olacaktır bu sebeple. Beni ısınması rahatsız denmez diyorsanız alınabilir, attığım LOQ cihaz çok daha iyi bir seçenek.
Isınması rahatsız etmiyor açıkçası evet pil performansı da benim için bi eksi değil prize takılı kullanmayı tercih ediyorum zaten, attığınız loq güzel zaten ancak dediğim gibi lenovoyla işim olmaz bu saatten beni çok uğraştırdılar çünkü..

Isınması rahatsız etmiyor açıkçası evet pil performansı da benim için bir eksi değil prize takılı kullanmayı tercih ediyorum zaten, attığınız LOQ güzel zaten ancak dediğim gibi Lenovo'yla işim olmaz bu saatten beni çok uğraştırdılar çünkü.

Armoury Crate yerine G-Helper yükle ve işlemciye sıcaklığa göre limit koy ısınma sorunu azalır.

Cyborg alınmaz.

ASUS'ta da var deniyor 2 sene ASUS TUF kullandım aman aman bir ısınma sorunuyla ve kapanma sorunuyla karşılaşmadım.

TUF F15 kullanıyorum. Cihaz ısınıyor soğutma sistemi pek de iyi değil. LOQ alın LOQ'larda sorun yok olmazsa Nitro 5 veya Nitro 16 alabilirsiniz MSI Cyborg veya Thin almayin.

TUF A15 ve F15 serisi cidden ısınıyor, işlemci 90-95 derecelere rahat ulaşıyor. Ayrıca IGPU'ya sahip değil, çok da önemli bir özellik değil ama pil performansı olarak kötü olacaktır bu sebeple. Beni ısınması rahatsız etmiyor diyorsanız alınabilir, attığım LOQ cihaz çok daha iyi bir seçenek.

1 senedir TUF A15 kullanıyorum. G-Helper ile işlemci W limiti koydum söylediğiniz rahat 90-95 dereceye ulaşıyor dediğiniz kısım pek doğru değil. Öznel konuşmuyorum forumda eski birkaç konuda da bahsedenler var. Laptop soğutucu da kullanmıyorum. Pil performansı da, Gaming laptoplarda oyun oynarken pilde kullanmak hak ettiği performansı göstermesini engellemek gibi bir şey. Gündelik kullanımda 3-3.5 saat garanti kullanıyorum. Pil limitim de %80'e ayarlı. Bu sayede pil sağlığımı da korudupumu düşünüyorum.
(Herhangi bir cihaz önerisi yapmıyorum. Bizzat kullanıcı deneyimimi paylaştım. Yorumlarınızı ona göre yaparsınız.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı