Asus A88XM-A anakarta GTX 970 için işlemci seçimi

DeCleR

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
283
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Arkdaşlar Asus A88XM-A Anakart kullanıyorum. Apu AMD A8 6600K işlemci kullanıyorum. Sorum şu. APU dışında bu karta takabileceğim en iyi amd işlemci nedir? Fiyat önemli değil amaç şuanki apu'dan kurtulup daha iyi performans alabilmek. Çünki ekran kartı olarak gtx 970 alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saf işlemci gücü için yeni AM3+ destekli anakart almanız gerekiyor. Bu halde bile GTX 970 takarsınız ama saf işlemci gücü ile daha iyi performans alırsınız.
 
Evet bunun farkındayım. Ekstra anakart külfeti çıkmasın diye bu şekilde düşünüyorum. Ekran kartını taktığımda apu devre dışı kalacağından işlemci birazdaha rahatlar gibime geliyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
 
A10 7850K, 780 Ti da darboğaz yapıyordu. 6300 den daha güçsüz bir CPU var içinde. Bence anakartınızı da değiştirmeniz gerek. GTX 970 neredeyse 780 Ti gücünde bir kart.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı