Merhabalar. Kısaca durumu özetlemek gerekirse; ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve anlatacağım sorun yaklaşık 2 aydan beri başıma geliyor. Ürünün garantisi mevcut. Soruna gelecek olursak, modem normal çalışıyor, Wi-Fi çalışıyor, download - upload verilerinde sıkıntı yok. Çalışırken hiçbir sıkıntı sorun yok, aynı sıfır gibi. Bu şekilde normal kullanırken tak diye internet kesiliyor. Fakat gariplik internetin kesilmesi de değil. Işıklara baktığımda bir terslik yok. DSL, ınternet, Power ışığı yanıyor. Ethernet kablo ışıkları yanıyor. Wi-Fi ışığı da yanıyor. Modemin üzerindeki ışıklarda hiçbir sıkıntı sorun yok. Fakat internete giremiyorum. Ancak modemi kapatıp açtıktan sonra düzeliyor o şekilde girebiliyorum. ASUS'u aradım modemi resetledik, son sürüm Firmware kurdum ASUS paneli üstünden yine sorun devam ediyor. Başka bir ASUS marka modem aldım ve kurulumunu yaptım hiçbir sorun sıkıntı yok. 2-3 hafta kullandım sıkıntısız. Bu modemi en kısa sürede garantiye götüreceğim fakat bu tarz bir sorun yaşayan var mı, veya götürmeden önce şunu şunu yapabilirsin diye önerisi olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: