TYT 37.5 net çok mü düşük?

• Konuyu başlatan ege20
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 137

ege20

Decipat
Daha fazla  
11.sınıfım yazın 42-43'lerde yapıyorken şu an son iki denemede 36 ve 37.5 net yaptım. Sınıftaki herkes 45 net ve üzeri yapıyor. Herkes dediğime bakmayın sınıfın yarısı, gerisi zaten benden de düşük olduğu için saymıyorum bile. Yüksek hedeflerim yok ama çok moralimi bozuyor arkadaşlarımın 45 yaparken benim 37.5 yapmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfım yazın 42-43'lerde yapıyorken şu an son iki denemede 36 ve 37.5 net yaptım. Sınıftaki herkes 45 net ve üzeri yapıyor. Herkes dediğime bakmayın sınıfın yarısı, gerisi zaten benden de düşük olduğu için saymıyorum bile. Yüksek hedeflerim yok ama çok moralimi bozuyor arkadaşlarımın 45 yaparken benim 37.5 yapmam.
Türkçe'de kaç net yapıyorsun? Paragraf çöz. Odaklanarak çöz. Deneme günlerinde kafanı başka şeylere yormayaya çalış.

Türkçe'de kaç net yapıyorsun? Paragraf çöz. Odaklanarak çöz. Deneme günlerinde kafanı başka şeylere yormayaya çalış.
Bu denemede 28 doğru 8 yanlış yaptım, bir paragrafı okumak yorumlamak uzun sürüyor benim için. Denemeden önce keyfim bozuktu, deneme sonucuyla artık daha da bozuldu. Sosyaldeki açığımı kapatsam arkadaşlarıma yetişiyorum ama ne biliyim millet 44 yapıp batırmışım diyince ben ne desem bilemiyorum.

Matematik - Fen yapamıyor musun? Türkçe biraz daha dikkatli çöz. Matematik'de hangi soruları yapamadığının bir analizini yap.

Evet düşük ancak bu netlerle 1 senede 100+ yapanlar var.

Sizin 2 seneniz var yani öyle düşünün.

Matematik - Fen yapamıyor musun? Türkçe biraz daha dikkatli çöz. Matematik'de hangi soruları yapamadığının bir analizini yap.
Fen yapmasam daha iyiymiş 3 soru yaptım, 3 yanlış çıktı. 1 tanesi dikkatsizliğim yüzünden gitti ama. Matematikten de 2 doğru 1 yanlışım çıktı ikisi de çok kötü.

Sınavı dert etmek için cok erken merak etme. 11'in başında ilk denememi arkadaşla ortaklaşa çözmüştük. O bazı dersleri çözdü ben bazı dersleri. Toplam 40 net geldi😁.geçen sene YKS'de 45k yaptım. Benden daha iyi bile yaparsın cok sınavı takmıyordum ben. 11'de 11.sınıf derslerini iyi tut, yazın da güzel bir TYT matematik çalışması ile 12.sınıfa iyi başlangıç yaparsın. Zaten işi belirleyen daha çok 12.sınıfta ne yaptığın.12.sınıf öncesi çalışmalar genelde çalışma temposunu tutturman için iyi oluyor yoksa zaten genelde konular unutuluyor son sınıfa gelene kadar. Motivasyonunu da asla netlerim düşük diye düşürme en büyük hatayı o zaman yaparsın. İyi çalışmalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı