Asus AC-750 (DSL-AC51) Düşük Hız Sorunu

EnesErcan

Decapat
Herkese merhabalar. 1 hafta önce yıldırım çarpması sonucu Air-Ties Air 5750 modemim çalışmaz hale geldi. (rahmetli çok iyi modemdi.😀) Uzuuuun araştırmalardan sonra, herkesin övdüğü bir modem olan; Teknosa'dan Asus AC-750 (DSL-AC51) modemini aldım. Fakat modem beni hayal kırıklığında uğrattı. 35 Mbps download, 3 Mbps upload Millenicom abonesiyim. Airties modem ile 32 Mbps çatır çatır alırken, Asus modemim ile 18 Mbps'yi çok ama çok zor görüyorum. Sorunun yazılımsal, yani modem içindeki ayarlardan kaynakladığını düşünmekteyim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Yardım edenlere şimdiden sonsuz teşekkürler ederim, iyi günler dilerim.

Ekran Görüntüsü (544).png

Herkese merhabalar. 1 hafta önce yıldırım çarpması sonucu Air-Ties Air 5750 modemim çalışmaz hale geldi. (rahmetli çok iyi modemdi.😀) Uzuuuun araştırmalardan sonra, herkesin övdüğü bir modem olan; Teknosa'dan Asus AC-750 (DSL-AC51) modemini aldım. Fakat modem beni hayal kırıklığında uğrattı. 35 Mbps download, 3 Mbps upload Millenicom abonesiyim. Airties modem ile 32 Mbps çatır çatır alırken, Asus modemim ile 18 Mbps'yi çok ama çok zor görüyorum. Sorunun yazılımsal, yani modem içindeki ayarlardan kaynakladığını düşünmekteyim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Yardım edenlere şimdiden sonsuz teşekkürler ederim, iyi günler dilerim.

Ekran Görüntüsü (544).png
Modemin Dibinde Hem 2.4 GHZ ile Hemde 5 GHZ İle Test Ediyorum Sonuç Gene Aynı

Son düzenleme:
benimde aynı modemden var kanal ayarı otomatikdeyken hep 11. kanala atıyor manuel olarak ayarlayınca da bi süre tam hız alabiliyorum 5-10 dk sonra yavaşlıyor kanalı değiştiriyorum yine aynısı oluyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı