Herkese merhabalar. 1 hafta önce yıldırım çarpması sonucu Air-Ties Air 5750 modemim çalışmaz hale geldi. (rahmetli çok iyi modemdi.
) Uzuuuun araştırmalardan sonra, herkesin övdüğü bir modem olan; Teknosa'dan Asus AC-750 (DSL-AC51) modemini aldım. Fakat modem beni hayal kırıklığında uğrattı. 35 Mbps download, 3 Mbps upload Millenicom abonesiyim. Airties modem ile 32 Mbps çatır çatır alırken, Asus modemim ile 18 Mbps'yi çok ama çok zor görüyorum. Sorunun yazılımsal, yani modem içindeki ayarlardan kaynakladığını düşünmekteyim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Yardım edenlere şimdiden sonsuz teşekkürler ederim, iyi günler dilerim.
Modemin Dibinde Hem 2.4 GHZ ile Hemde 5 GHZ İle Test Ediyorum Sonuç Gene AynıHerkese merhabalar. 1 hafta önce yıldırım çarpması sonucu Air-Ties Air 5750 modemim çalışmaz hale geldi. (rahmetli çok iyi modemdi.) Uzuuuun araştırmalardan sonra, herkesin övdüğü bir modem olan; Teknosa'dan Asus AC-750 (DSL-AC51) modemini aldım. Fakat modem beni hayal kırıklığında uğrattı. 35 Mbps download, 3 Mbps upload Millenicom abonesiyim. Airties modem ile 32 Mbps çatır çatır alırken, Asus modemim ile 18 Mbps'yi çok ama çok zor görüyorum. Sorunun yazılımsal, yani modem içindeki ayarlardan kaynakladığını düşünmekteyim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Yardım edenlere şimdiden sonsuz teşekkürler ederim, iyi günler dilerim.
![]()
Son düzenleme: