My Funny Valentine
Hectopat
Ürünü taktım ama ışık falan yanmadı. Nasıl çalıştıracağımı da bilmiyorum. Boomer biraz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü taktım ama ışık falan yanmadı. Nasıl çalıştıracağımı da bilmiyorum. Boomer biraz.
Hocam sürücülerini kurun, bende kullandım bir de USB 3.0 portuna takın 2.0 portunda yüksek hızlar alamazsınız haberiniz olsun.
USB-AC58|Kablosuz / Kablolu Adaptör|ASUS Türkiye buradan yükleyebilirisiniz.
İndirdim, ZIP dosyasından driverı yükledim falan en sonda yeniden başlatma gerekti başlattıktan sonra masaüstüne falan bir şey gelmedi ne yapmam lazım?
Tam olarak nereden kuracağım? Windows 11 kullanıyorum.
masa üstüne gelmez hocam,wifi ayarlarından büyük ihtimal wifi2 diye bir ağ alıcı gösterirİndirdim, ZIP dosyasından driverı yükledim falan en sonda yeniden başlatma gerekti başlattıktan sonra masaüstüne falan bir şey gelmedi ne yapmam lazım?
Wi-Fi gözüküyor mu kontrol edin.
Masaüstüne gelmez hocam, Wi-Fi ayarlarından büyük ihtimal WI-FI2 diye bir ağ alıcı gösterir.
3.0'damı çalışıyorHer şeyi hallettim bağladım çok iyi çekiyorda arada bir kesiliyor bağlantı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.