İddia Bu gece Half-Life 3 çıkabilir

fr0bber

Attopat
Selam hocalarım, akşam akşam bir heyecan bastı anlatayım.
Az önce SteamDB’de “hl3” diye bir paket güncellendi, üç-dört dosya birden eklendi ve boyut da bayağı büyük. Üstüne Valve Rusya’nın resmî hesabı bir storyboard resmi yüklemiş (crowbar’lı, kanlı falan) iki dakika sonra silmişler ama millet SS almış zaten.
Gabe’nin LinkedIn’inde de bugün “Excited for tonight” diye bir şey yazıp silmiş, o da SS’lerde dolaşıyor şu an Discord’larda. İçeriden biri dedi ki VR zorunlu değil ama tam Source 2 + ray tracing + Alyx’ten direkt devam eden hikâye geliyormuş, Combine portal açmış dünya bayağı karışmış falan.
Bu gece 03.00 civarı trailer, hemen ardından ön yükleme başlar diyorlar. Sabah da oynarız gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gün geçmiyor ki yine forumda saçma sapan bir komplo teorisi konusu açılmasın. Bu kadar süre beklenen, çıktığı an satış rekorları kıracak bir para basma makinesini böyle "sürpriiiiz" diye bir anda Shadow drop çıkarırlar mı sanıyorsunuz? Komedisiniz gerçekten ya. Başka birisi daha vardı dakika başı konu açıyordu bugün GTA çıkacak falan diye bir an o geri mi geldi dedim de girdim konuya.

Selam hocalarım, akşam akşam bir heyecan bastı anlatayım.
Az önce SteamDB’de “hl3” diye bir paket güncellendi, üç-dört dosya birden eklendi ve boyut da bayağı büyük. Üstüne Valve Rusya’nın resmî hesabı bir storyboard resmi yüklemiş (crowbar’lı, kanlı falan) iki dakika sonra silmişler ama millet SS almış zaten.
Gabe’nin LinkedIn’inde de bugün “Excited for tonight” diye bir şey yazıp silmiş, o da SS’lerde dolaşıyor şu an Discord’larda. İçeriden biri dedi ki VR zorunlu değil ama tam Source 2 + ray tracing + Alyx’ten direkt devam eden hikâye geliyormuş, Combine portal açmış dünya bayağı karışmış falan.
Bu gece 03.00 civarı trailer, hemen ardından ön yükleme başlar diyorlar. Sabah da oynarız gibi.
Öyle bir şey olmadı, ben de X’e bakıyorum; Half-Life 3 ile ilgili son bir gelişme yok. Sen niye sallıyorsun? Hadi bunu geç, kaynak göster.

Dünyanın en çok beklenen oyunlarından birini shadow drop ile çıkaracaklar ha? Konu muhtemelen troll de, değilse böyle bir şeyin olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz?

Her şeye inanırsak olacağı bu konu işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı