ASUS AI Suite 3 silinmiyor

nikim

Hectopat
ASUS al Suite 3 programını yükledim, ne yaptıysam usulunce silemedim. Program PC'yi yavaşlatır mı? Nasıl silinebilir? Faydası olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılışta belki ufacık bir yavaşlamaya sebep olabilir. Açılışta çalışmamasını sağlarsanız herhangi bir yavaşlamaya sebep olmaz. Açıkçası Fan hızlarını vb. kontrol etmek için ben kullanıyorum. Faydası olabilir.

AI Suite 3 silmenizi gerektiren bir program değil. Aksine mutlaka olması gereken, bilgisayarı kapatmadan rahatça overclock etmenizi, güç bileşenlerini ve fanları kontrol etmenizi hatta çöp dosyaları tespit etmenizi sağlayan bir yazılım.

Konu biraz eski biraz ama bende de aynı sıkıntı vardı ben kullanıyordum ve çokça sevdiğim bir uygulamaydı AI Suite 3 ama bilgisayarımı aşırı yavaşlatıyor sebebini bulamadığım bir şekilde. Uygulamayı direk Denetim Masası'ndan kaldırdım çözdüm ben komple kendi ile birlikte getirdiği 3 programı da sildim. Fakat kullanmak istiyorum kullanamıyorum yavaşlatıyor çözemedim.

Konu eski ama yine de yazayim. Nedense uygulama bugün bozulmuş ve açılmıyor. Denetim masasında silmeyi denediğimde ise silinmiyor. Fare imlecinde yükleme işareti çıkıyor ama dahası yok, o kadar. Yardımcı olabilecek var mı? AI Suite 3 cidden işime yarıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı