ASUS alınır mı?

saysamat

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF i7, 16 GB, 512 veya 1TB, 3050 tarzinda laptop alacagim. ASUS ovuluyor ama daha sık arastirdigimda TUF serisinde fazla isinma ve servisin kotu oldugunu duymaya başladım. Sizce bu devirde boyle sistem alınır mı? Yoksa HP Victus mu alsam daha iyi olur? Ayni ozellik sadece ekran karti 4050,4060 olur. ASUS ve Victus kullanan arkadaşlar deneyimlerini soylerse cok sevinirim.(butce 34 bin lira)

Son düzenleme:
ASUS TUF i7, 16 GB, 512 veya 1TB, 3050 tarzinda laptop alacagim. ASUS ovuluyor ama daha sık arastirdigimda TUF serisinde fazla isinma ve servisin kotu oldugunu duymaya başladım. Sizce bu devirde boyle sistem alınır mı? Yoksa HP Victus mu alsam daha iyi olur? Ayni ozellik sadece ekran karti 4050,4060 olur. ASUS ve Victus kullanan arkadaşlar deneyimlerini soylerse cok sevinirim.
Bütçe verirmisiniz?

Victus alacaktım ama ek SSD slotu olmadığı için vazgeçip 4070 R9'lu Asus TUF A15 aldım. Ben memnunum, turbo boost'u kapatınca ısınma sorunu yok bence. Fanı da öyle rahatsız edici değil. Malzeme kalitesi güzel.
Ama forumda genelde gördüğüm kadarıyla Acer öneriliyor. Bütçe belirtmemişsiniz ama Acer da değerlendirilebilir.

Max 34 bin lira.

Şöyle sallasak biraz 2 bin daha çıkmaz mı :) Çok arada kaldı bütçe.

Victus önermem çok fazla limit var cihazda ama yine de bütçe artmazsa alınır.

Şöyle sallasak biraz 2 bin daha çıkmaz mı :) Çok arada kaldı bütçe.

Victus önermem çok fazla limit var cihazda ama yine de bütçe artmazsa alınır.

Baska onerebilecegin laptop var mi?

Bunu öneririm ama bütçeye göre ne kadar limitli olsa da Victus almak daha mantıklı olur.

36 bin lira olan aceri alabilirim sadece isinmadan ve fan sesinde teredut ediyorum.Acer mi almak daha mantikli yoksa hp mi

36 bin lira olan Acer'i alabilirim sadece isinmadan ve fan sesinde teredut ediyorum. Acer mi almak daha mantikli yoksa HP mi?

Soğutması iyidir Acer'ın fan sesi de kulaklıkla halledilir. Normal modda fan sesi duymazsın.

2'si arasında benim tercihim Nitro olurdu. Victusa göre panel, kasa ve soğutma daha performanslı ve limit yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı