Merhaba, bugün evdeki eski bilgisayarımı formatlamak için USB'ye Windows 10 kurup yüklemek istedim, disk seçme bölümünde GPT hatası aldığım için videolarda gördüğüm birkaç ayarla disk türünü önce mpr yaptım ama diske hala kurulum yapamayınca tekrar GPT'ye döndürdüm. Şu anda da BIOS'tan birkaç tane ayarı karıştırdım ama ne bilgisayarı açabiliyorum ne de USB'den kurulum yapabiliyorum ve gerçekten sıkıldım. Yardımlarınızı bekliyorum.
11. Nesil Intel Tiger Lake laptoplarda Windows kurulumunda hiçbir sürücü bulunamadı hatasını çözüyoruz. 11. Nesil Intel Tiger Lake iÅlemcili yeni bir
Hocam işlemcim 4. nesil, gösterildiği gibi kurmaya çalışsam da hiçbir değişiklik olmadı. Dünden beri denemediğim yöntem kalmadı, SSD’yi başka bilgisayara bağlayıp Windows kurmayı düşündüm ama sonuç değişmedi.
Hocam işlemcim 4. nesil, gösterildiği gibi kurmaya çalışsam da hiçbir değişiklik olmadı. Dünden beri denemediğim yöntem kalmadı, SSD'yi başka bilgisayara bağlayıp Windows kurmayı düşündüm ama sonuç değişmedi.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Rufus ile GPT şeklinde yazdır.
Hocam işlemcim 4. nesil, gösterildiği gibi kurmaya çalışsam da hiçbir değişiklik olmadı. Dünden beri denemediğim yöntem kalmadı, SSD’yi başka bilgisayara bağlayıp Windows kurmayı düşündüm ama sonuç değişmedi.
WinToHDD is a free All-in-One Windows deployment tool which can help you install, reinstall or clone Windows 11/10/8.1/8/7/Vista and Windows Server 2008 or later without having a CD/DVD/USB drive. The system clone feature of WinToHDD can help you migrate operating systems to another SSD/HDD.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
www.technopat.net
WinToHDD is a free All-in-One Windows deployment tool which can help you install, reinstall or clone Windows 11/10/8.1/8/7/Vista and Windows Server 2008 or later without having a CD/DVD/USB drive. The system clone feature of WinToHDD can help you migrate operating systems to another SSD/HDD.