Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Dün yeni sistemim geldi. Bugün USB'den Windows kurmak için açtım. Boot Menu'ye girmek istediğimde başlıktaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Dosya Ekleri 20210321_152928.jpg 132,7 KB · Görüntüleme: 229
Dün yeni sistemim geldi. Bugün USB'den Windows kurmak için açtım. Boot Menu'ye girmek istediğimde başlıktaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
Çözüm Rivadex 21 Mart 2021 Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MediaCreationTool'dan 20H2 yükledim içine. Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçi böyle USB'nin. Düzenleme: Anlık bir hataymış sanırsam, sistemi kapatıp açınca sorun düzeldi.
Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MediaCreationTool'dan 20H2 yükledim içine. Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçi böyle USB'nin. Düzenleme: Anlık bir hataymış sanırsam, sistemi kapatıp açınca sorun düzeldi.
Duhan Gökce Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 21 Mart 2021 #2 Rivadex dedi: Dün yeni sistemim geldi. Bugün USB'den Windows kurmak için açtım. Boot Menu'ye girmek istediğimde başlıktaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Dün yeni sistemim geldi. Bugün USB'den Windows kurmak için açtım. Boot Menu'ye girmek istediğimde başlıktaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz?
KS KS Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MediaCreationTool'dan 20H2 yükledim içine. Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçi böyle USB'nin. Düzenleme: Anlık bir hataymış sanırsam, sistemi kapatıp açınca sorun düzeldi. Dosya Ekleri 20210321_153944.jpg 202,9 KB · Görüntüleme: 139 Son düzenleme: 7 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MediaCreationTool'dan 20H2 yükledim içine. Duhan Gökce dedi: Merhaba USB'yi düzgün hazırladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçi böyle USB'nin. Düzenleme: Anlık bir hataymış sanırsam, sistemi kapatıp açınca sorun düzeldi.