ASUS ROG B365-F anakart kullanıyorum. Anakartımın sitesinden bulup driverı indirdim ancak Realtek arama yerine yazınca veya Denetim Masası'nda gözükmüyor.
Bilgisayarımda hoparlör ve kulaklık kullanıyorum ve Realtek inince paneli açamasam bile kulaklık çalışmıyor ama Realtek silince ikisini de kullanabiliyorum.
Çözümü nedir ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıda ki görselde paylaştım, şu an kulaklığım işaretli ancak kulaklığımdan ses alamıyorum.
DDU ile Realtek ve Soundblaster ses dosyalarını kaldırdım.
Bahsettiğiniz linki indirdim ama attığınız videoda "Diğer Aygıtlar" bölümü bende gözükmüyor. Yani kurulumu nereye yapmam gerekli?
Bu arada Realtek ve Soundblaster kaldırdıktan sonra DDU programını tekrar açınca Ses'e geldiğimde bu 2 driver yine gözüküyor.
DDU ile Realtek ve Soundblaster ses dosyalarını kaldırdım.
Bahsettiğiniz linki indirdim ama attığınız videoda "Diğer Aygıtlar" bölümü bende gözükmüyor. Yani kurulumu nereye yapmam gerekli?
DDU ile kaldırdıktan sonra Microsoft'un kendi ses sürücüsü kurulacaktır ve bu sebeple diğer aygıtlar diye bir kısım olmayacaktır. Ses aygıtını bulup ona sağ tıklayacaksınız.
DDU ile kaldırdıktan sonra Microsoft'un kendi ses sürücüsü kurulacaktır ve bu sebeple diğer aygıtlar diye bir kısım olmayacaktır. Ses aygıtını bulup ona sağ tıklayacaksınız.
Oh be sonunda hocam! Çok teşekkür ederim valla.
Hocam son olarak, hoparlör ve kulaklığım takılı ama sesi sadece hoparlörden alabiliyorum. Bunun için Realtek ayarları nasıl olmalı?
Hocam son olarak, hoparlör ve kulaklığım takılı ama sesi sadece hoparlörden alabiliyorum. Bunun için Realtek ayarları nasıl olmalı? @AJFA
Sağ altta çıkış cihazını Realtek olarak seçince (Kulaklığım) Ses alamıyorum.