Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar. Ben de X570-E ROG STRIX anakart var ve ben açmaya çalıştığımda ROG yazılı şekilde ekran kalıyor ve anakartın üstündeki ekrandan 61 hata kodu alıyorum. Bu nasıl çözülür? R5 2600X. G.Skill Trident-Z Neo 2x16 3200 MHz RAM. Gigabyte GTX 1050 Ti ekran kartı.
Arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar. Ben de X570-E ROG STRIX anakart var ve ben açmaya çalıştığımda ROG yazılı şekilde ekran kalıyor ve anakartın üstündeki ekrandan 61 hata kodu alıyorum. Bu nasıl çözülür? R5 2600X. G.Skill Trident-Z Neo 2x16 3200 MHz RAM. Gigabyte GTX 1050 Ti ekran kartı.
Çözüm Hamza Ensar Sağlam 5 Ekim 2020 Berkay Davas dedi: Hata kodu NVRAM initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun BIOS'u sıfırlayarak çözdüm.
Berkay Davas dedi: Hata kodu NVRAM initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun BIOS'u sıfırlayarak çözdüm.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ekim 2020 #2 Hata kodu nvram initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım. Artı 0 Eksi
Hata kodu nvram initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 Berkay Davas dedi: Hata kodu NVRAM initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun BIOS'u sıfırlayarak çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Berkay Davas dedi: Hata kodu NVRAM initialization hatasına çıkıyor. Çözümü araştırmana yardımcı olabilir. Bir çözüm bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun BIOS'u sıfırlayarak çözdüm.