enessylu
Megapat
Daha fazla
Herkese selamlar. Özellikle şunu belirtmek isterim ki, hem sosyal medyadan hem de çevremden edindiğim bilgiye dayanarak ASUS anakartların da ARGB problemi var arkadaşlar. Örnek verecek olur isek, bilgisayarınızdaki ARGB özelliğine sahip bütün parçalar hangisi olursa olsun, anakart adreslenebilir modda olduğu zaman, bütün ARGB renk animasyonlarınız kasıyor. Yani akıcı değil, örneğin 60 FPS de oyun nasıl akıcı iken 25 FPS de kasıyor ya hani, aynen bu şekil de. Büyün ASUS anakartlarda bu problem var zannedersem, çünkü bu sorunu çok araştırdım benimle ilgili bu problemi yaşayan birçok arkadaş var. Daha öncesin de, MSI anakart veya başka bir sistem kullandığım da böyle bir problem ile karşılaşmadım. O kadar para veriyorsunuz, güzel ARGB masanın üstünde izleyeceğiniz sistem topluyorsunuz, anakartınız ASUS ise argbleriniz kasıyor var mı böyle bir şey... Bu problemin çözümü yok mu hiçbir şekil de? Yani eğer var ise paylaşırsanız çok sevinirim, yoksa anakartı satacağım o kıvama geldim... Alta örnek video bırakıyorum kendi kasamdan bakınca anlayacaksınız.
Son düzenleyen: Moderatör: