ASUS anakartta fan hızı nasıl ayarlanır?

Bu programdan sadece işlemci ve kasa fanlarını mı kontrol edebiliyoruz yani?

Eger ARGB fanınız veya da ARGB LED gibi şeyleriniz anakarta baglıysa bunlarında rengini modunu ayarlayabilirsiniz ayrıca fanların hızının kac RPM ile dondugunude gorebilirsiniz ve anakartın sıcaklik degerleri gibi seyleride.

Eger ARGB fanınız veya da ARGB LED gibi şeyleriniz anakarta baglıysa bunlarında rengini modunu ayarlayabilirsiniz ayrıca fanların hızının kac RPM ile dondugunude gorebilirsiniz ve anakartın sıcaklik degerleri gibi seyleride.

Tam hız yaptığım zaman sadece CPU fanı hızlanıyor, kasa fanları tam hızda dönmüyor.
Kasa fanları anakarta bağlı olmasa nasıl yük altında hızını arttısın, demek ki bağlı ama Armoury Crate mi görmüyor acaba, kasa fanları normalde sessiz ama oyuna girince çok ses çıkarıyorlar.

Şu an şunu fark ettim, fan sesi kasadan değil ekran kartından geliyormuş, ekran kartı fanını detaylı ayarlayabileceğim hangi program var. Ekran kartım Asus RTX 3060 Ti

Son düzenleme:
Tam hız yaptığım zaman sadece CPU fanı hızlanıyor, kasa fanları tam hızda dönmüyor.
Kasa fanları anakarta bağlı olmasa nasıl yük altında hızını arttısın, demek ki bağlı ama Armoury Crate mi görmüyor acaba, kasa fanları normalde sessiz ama oyuna girince çok ses çıkarıyorlar.

Şu an şunu fark ettim, fan sesi kasadan değil ekran kartından geliyormuş, ekran kartı fanını detaylı ayarlayabileceğim hangi program var. Ekran kartım ASUS RTX 3060 Ti.

Ekran kartın boşta kaç derece.

Ekran kartın boşta kaç derece.
Boşta sorun yok, zaten fanları çalıştırmıyor boştayken ama yükteyken fanlar tam hızda çalışıyor, sıcaklık da 73-75 derece falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı