ASUS anakartta Secure Boot açılmıyor

Abdil Esat Ekiz

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
İşlemci
i3 9100F
20220329_231721.jpg

20220329_231712.jpg

20220329_231912.jpg

Merhabalar. Bugün ASUS markalı anakartımın olduğu bilgisayara ISO dosyası indirip emiz kurulum yapmadan Windows 11 yüklemek istedim ilk TPM 2.0 sorunu ile karşılaştım fakat onu halletmeme rağmen Secure Boot (güvenli başlatma) sorunundan dolayı Update'i gerçekleştiremiyorum. Birkaç video, yazı vs. izledim, okudum fakat herhangi bir şekilde sorunumu çözemedim. (temiz kurulum çok düşünmüyorum)

Boot - Secure Boot - OS Type - Windows UEFI Mode yapın.

@Abdil Esat Ekiz boot menüsünden fotoğraf atın, Secure Boot Mode diye bir başlık var mı?

Eki Görüntüle 1345804

Eki Görüntüle 1345806

Eki Görüntüle 1345812

Merhabalar. Bugün ASUS markalı anakartımın olduğu bilgisayara ISO dosyası indirip emiz kurulum yapmadan Windows 11 yüklemek istedim ilk TPM 2.0 sorunu ile karşılaştım fakat onu halletmeme rağmen Secure Boot (güvenli başlatma) sorunundan dolayı Update'i gerçekleştiremiyorum. Birkaç video, yazı vs. izledim, okudum fakat herhangi bir şekilde sorunumu çözemedim. (temiz kurulum çok düşünmüyorum)

Secure Boot bende de açılmıyor pasif şekilde konu açtım ancak henüz bir şey bulamadım bulursam yazarım buraya.

Secure Boot açık görünüyor burada, aldığınız hatanın Secure Boot yüzünden olduğuna emin misiniz? @Abdil Esat Ekiz

Key managemente girip 0 olan değer varsa 0'dan farklı bir değer yapın, ya da restore factory key gibi bir seçenek varsa onu seçin keyleri ilk haline getirmiş olur.

Rica etsem benim konumada bakabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı