ASUS anakartta Secure Boot açılmıyor

1648589545044.png

1648589572218.png

Launch CSM disabled yaptım PC açılmadı BIOS'a atıp durdu geri aldım işlemi tam nereyi kapatmam lazım oradan?
O zaman Windows'u Legacy olarak kurmuşsunuzdur, o yüzden secure boot aktif olmuyordur. Siz USB ile format atacaksanız ve format sırasında hata veriyorsa CSM kapayıp deneyin. Windows açılırken Windows logosu mu geliyor?

O zaman Windows'u legacy olarak kurmuşsunuzdur, o yüzden Secure Boot aktif olmuyordur. Siz USB ile format atacaksanız ve format sırasında hata veriyorsa CSM kapayıp deneyin.

Öyle işlerede bulaşmak istemediğim için GO to pcci abiye. Ulan bu ayki burs gitti be... Neyse bu arada bıkmadan defalarca yanıt verdin çok teşekkür ederim iyi geceler...

Öyle işlere de bulaşmak istemediğim için GO to PC'ci abiye. Ulan bu ayki burs gitti be... Neyse bu arada bıkmadan defalarca yanıt verdin çok teşekkür ederim iyi geceler...
Hocam bilgisayarcı yine legacy kurabilir, kendiniz GPT-UEFI olarak format atmanız daha iyi olabilir. Yine de siz bilirsiniz, iyi geceler. Bir de emin olmak açısından Windows açılırken Windows logosu geliyor değil mi?

O zaman Windows'u Legacy olarak kurmuşsunuzdur, o yüzden Secure Boot aktif olmuyordur. Siz USB ile format atacaksanız ve format sırasında hata veriyorsa CSM kapayıp deneyin. Windows açılırken Windows logosu mu geliyor?

Çözüm olarak nasıl işaretliyoruz?
Hocam bilgisayarcı yine legacy kurabilir, kendiniz GPT-UEFI olarak format atmanız daha iyi olabilir. Yine de siz bilirsiniz, iyi geceler. Bir de emin olmak açısından Windows açılırken Windows logosu geliyor değil mi?
Evet windows logosu geliyor.

Mesajın sol altındaki rapor kısmından çözümü seçip raporlayabilirsiniz. Eğer bir konuyu soru konusu olarak açtıysanız kendiniz de çözüm olarak işaretleyebilirsiniz, bu konu soru olarak açılmamış tabii.

Tamam hocam emin olmak için sormuştum.

La Enes bir videodan format atmadan sistemi UEFI yaptım msinfo32 de de UEFI gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı