Abdil Esat Ekiz Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #11 e.n.e.s dedi: Key managemente girip 0 olan değer varsa 0'dan farklı bir değer yapın, ya da restore factory key gibi bir seçenek varsa onu seçin keyleri ilk haline getirmiş olur. Genişletmek için tıkla... Bu şekildeydi ne yapmalıyım?
e.n.e.s dedi: Key managemente girip 0 olan değer varsa 0'dan farklı bir değer yapın, ya da restore factory key gibi bir seçenek varsa onu seçin keyleri ilk haline getirmiş olur. Genişletmek için tıkla... Bu şekildeydi ne yapmalıyım?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Mart 2022 #12 Abdil Esat Ekiz dedi: Bu şekildeydi ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1345841 Genişletmek için tıkla... Install default secure boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın.
Abdil Esat Ekiz dedi: Bu şekildeydi ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1345841 Genişletmek için tıkla... Install default secure boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın.
Abdil Esat Ekiz Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #13 e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı veriyor.
e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı veriyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Mart 2022 #14 Abdil Esat Ekiz dedi: Maalesef yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam clear secure boot keys dener misiniz bir de.
Abdil Esat Ekiz dedi: Maalesef yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam clear secure boot keys dener misiniz bir de.
Abdil Esat Ekiz Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #15 e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Zamanında bu emülatörler için sanallaştırıcı mı ne vardı onu açmıştım ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? e.n.e.s dedi: Hocam clear Secure Boot keys dener misiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Zamanında bu emülatörler için sanallaştırıcı mı ne vardı onu açmıştım ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? e.n.e.s dedi: Hocam clear Secure Boot keys dener misiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Mart 2022 #16 Abdil Esat Ekiz dedi: Zamanında bu emülatörler için sanallaştırıcı mı ne vardı onu açmıştım ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı olacağını sanmam hocam.
Abdil Esat Ekiz dedi: Zamanında bu emülatörler için sanallaştırıcı mı ne vardı onu açmıştım ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı olacağını sanmam hocam.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 30 Mart 2022 #17 Abdil Esat Ekiz dedi: Bu şekilde. Eki Görüntüle 1345837 Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim.
Abdil Esat Ekiz dedi: Bu şekilde. Eki Görüntüle 1345837 Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim.
Abdil Esat Ekiz Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #18 356280 dedi: Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi bir önceki çözüm önerisini deniyorum o da olmazsa yazarım.
356280 dedi: Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi bir önceki çözüm önerisini deniyorum o da olmazsa yazarım.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Mart 2022 #19 Abdil Esat Ekiz dedi: Tamamdır şimdi bir önceki çözüm önerisini deniyorum o da olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Clear yaptıktan sonra Install keys gibi bir seçenek gelirse onu da yapın.
Abdil Esat Ekiz dedi: Tamamdır şimdi bir önceki çözüm önerisini deniyorum o da olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Clear yaptıktan sonra Install keys gibi bir seçenek gelirse onu da yapın.
Abdil Esat Ekiz Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #20 e.n.e.s dedi: Hocam bir de Clear yaptıktan sonra Install keys gibi bir seçenek gelirse onu da yapın. Genişletmek için tıkla... Birdaha ki girişimde deneyeceğim. 356280 dedi: Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç attım kusura bakmayın.
e.n.e.s dedi: Hocam bir de Clear yaptıktan sonra Install keys gibi bir seçenek gelirse onu da yapın. Genişletmek için tıkla... Birdaha ki girişimde deneyeceğim. 356280 dedi: Secure Boot'un ustune gidip SS atar misin? Asagida ne yaziyor bakalim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç attım kusura bakmayın.