e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Mart 2022 #31 Kurtarma seçeneklerinden CMD üzerinden yapılabiliyor ama ben onu bilerek önermedim, bilgisayarın boot etmemesine sebep olabiliyor diye. Şimdi CSM kapatıp tekrar deneyin o halde.
Kurtarma seçeneklerinden CMD üzerinden yapılabiliyor ama ben onu bilerek önermedim, bilgisayarın boot etmemesine sebep olabiliyor diye. Şimdi CSM kapatıp tekrar deneyin o halde.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.727 30 Mart 2022 #32 Secure bot hatasını bende almıştım kendim çözdüm key managemnt tıklayın key remove yapın sonra install key tıklayın enable oluyor kullandığım anakart: ASUS ROG Crosshair VIII Hero Wi-Fi
Secure bot hatasını bende almıştım kendim çözdüm key managemnt tıklayın key remove yapın sonra install key tıklayın enable oluyor kullandığım anakart: ASUS ROG Crosshair VIII Hero Wi-Fi
Furkan FC7 Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #33 e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Selamünaleyküm abi benim de öyle bır sorunum var rica etsem bakabilir misiniz?
e.n.e.s dedi: Install default Secure Boot keyse basın kaydedip çıkın ve tekrar aynı hatayı alıyor musunuz bakın. Genişletmek için tıkla... Selamünaleyküm abi benim de öyle bır sorunum var rica etsem bakabilir misiniz?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Kasım 2022 #34 Kendi sorununuz için ayrı konu açınız.