ASUS, Android 6.0 Tarihini Açıkladı !

Zaten 6.0 alacak modelleri önceden açıklamış olan ASUS şimdi de tarihi hakkında bilgi verdi.
2. çeyrek yani Nisanın başından Haziranın sonuna kadar güncellemeyi vermeyi planlıyorlar.

The following ASUS ZenFone models will receive the Android M (6.0) upgrade in Q2 of 2016:
  • PadFone S (PF500KL)
  • ZenFone 2 (ZE550ML, ZE551ML)
  • ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML)
  • ZenFone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML)
  • ZenFone 2 Laser (ZE500KG, ZE500KL, ZE550KL, ZE551KL, ZE600KL, ZE601KL)
  • ZenFone Selfie (ZD551KL)
  • ZenFone Max (ZC550KL)
  • ZenFone Zoom (ZX551ML)

6.0'a geçildiğinde olacak bir yenilikten de bahsetmişler :

Google Messenger, Calendar, and Gmail apps will automatically be included with the Android M update. These apps will replace three ZenUI apps—ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar—as the default apps in the Android M version of ZenUI if you restore to factory settings after the update.*

Yani burada yazan 3 ASUS uygulamasının yerini Google uygulaması alacak. Eğer isterseniz ASUS uygulamalarını kullanmaya devam edebilirsiniz fakat cihaz fabrika ayarı olarak böyle ayarlanacak ve fabrika ayarlarına çektiğinizde bu 3 Google uygulaması gelicek ASUS uygulaması yerine.

ASUS Android M Update Timeline

Son düzenleyen: Moderatör:
Please note: if you restore to factory settings after the update, ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar can be downloaded from Google Play.
Meali:ASUS uygulamalarının yerine Google uygulamaları geçse bile yine de isterseniz bu uygulamaları Google Play'den indirebilirsiniz.

Aslında 5.1 ile gelmesinden anlamıştım ben bir şeyler olacağını. Diğer telefonlar 5.0 ile geldi ama GO 5.1 ile geldi.

Asus' a o kadar ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Büyük ihtimal ile yaz sonunda telefonu satmaya çalışırım. Bir daha da Asus' un yanından geçmem elbette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…