ASUS ARGB hub nasıl kullanılabilir?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Ben DG_1 kısmına takıyorum anakarttan gelen kabloyu. Senin gösterdiğinde DG_1 yok 2'ye takacaksın.

IMG_20221208_074740.jpg

Kabloyu taktıktan sonra ASUS marka anakartların Armoury Crate uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz.

@Furkan35kaya @Egebey1 demeye çalıştığım şey elimde olan fanlar ARGB şu anda. Ben ARGB fan kablosunu bu kontrolcüye taktım. Peki ilk yazılanda dg 1'e takılan kablo ARGB kablosu değil mi? Nasıl yapacağım ben bunu?

images (2).jpeg

İkisi de birbirinden farklıdır demiştim. Kullanamazsın. RGB 12V, ARGB 5V ile çalışır. Anakartın RGB destekliyorsa RGB ürün kullanırsın. ARGB kullanmak istiyorsan harici kontrolcü alıp onun üzerinden kontrol sağlarsın. Bu aldığın aparat kontrolcü değil bu arada eğer kontrolcü diye sanıyorsan. Çoğaltma işlevi için bu sadece.

Eki Görüntüle 1863368

İkisi de birbirinden farklıdır demiştim. Kullanamazsın. RGB 12v, ARGB 5V ile çalışır. Anakartın RGB destekliyorsa RGB ürün kullanırsın. ARGB kullanmak istiyorsan harici kontrolcü alıp onun üzerinden kontrol sağlarsın. Bu aldığın aparat kontrolcü değil bu arada eğer kontrolcü diye sanıyorsan. Çoğaltma işlevi için bu sadece.

ARGB'yle RGB'nin farkını zaten biliyorum. Sadece bunu dönüştürücü olarak kontrol edebilir miyim? Diye sormuştum. Teşekkürler.

@Furkan35kaya bunun için ayrıca dönüştürücüler var. Sanırım 12V akımı 5V olarak düşürüp LED'e gönderiyor. ARGB ürünün varsa ya da almayı düşünüyorsan hiç bunlarla uğraşma direkt ARGB kontrolcü alıp kullan. Ben de ilk başta RGB kullanıyordum da sonra ARGB'ye geçince seyir zevki tatmin etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı