Çözüldü ASUS Armoury Crate ROG Boost seçenekleri yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flortless

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB LPDDR5 5200 MHZ
SSD veya HDD modeli
1 TB M.2 NVMe pcıE 3.0 SSD
Ekran kartı
NVIDIA RTX 3050TI 4 GB
İşlemci
INTEL I9 12900H
Merhaba, ASUS ROG Flow Z13 bilgisayar aldım. Armoury Crate yazılımı üzerinden GPU hız aşırtma seçenekleri vardı ama geçen gün format atmak zorunda kaldım, ASUS destek kısmında verdikleri tüm driverları yükledi, her şey sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat GPU hız aşırtma seçenekleri yok sadece fan hızını ayarlayabiliyorum. Hız aşırtma seçenekleri nasıl geri getirilebilir?

Ekran görüntüsü 2022-05-04 143523.png

Uzun araştırmalar sonucu çözümünü buldum. Armoury Create yazılımının "C:\ProgramData\ASUS\ARMOURY CRATE Config" klasöründeki config dosyaları eksik olduğu için hız aşırtma seçenekleri görünmüyor.

Asus Rog Flow Z13 GZ301ZE/ZA/ZC Dosya Linki: Rog Flow Z13 Driver.iso

Çözüm: Her Asus modeli için Edriverların olduğu bir iso dosyası var. O iso dosyasını bulduktan sonra aşağıdaki klasörü bulup yönetici olarak yüklemeniz gerekiyor.
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

Merhaba, ASUS ROG Flow Z13 bilgisayar aldım. Armoury Crate yazılımı üzerinden GPU hız aşırtma seçenekleri vardı ama geçen gün format atmak zorunda kaldım, ASUS destek kısmında verdikleri tüm driverları yükledi, her şey sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat GPU hız aşırtma seçenekleri yok sadece fan hızını ayarlayabiliyorum. Hız aşırtma seçenekleri nasıl geri getirilebilir?

Ekran görüntüsü 2022-05-04 143523.png

Uzun araştırmalar sonucu çözümünü buldum. Armoury Create yazılımının "C:\ProgramData\ASUS\ARMOURY CRATE Config" klasöründeki config dosyaları eksik olduğu için hız aşırtma seçenekleri görünmüyor.

Asus Rog Flow Z13 GZ301ZE/ZA/ZC Dosya Linki: Rog Flow Z13 Driver.iso

Çözüm: Her Asus modeli için Edriverların olduğu bir iso dosyası var. O iso dosyasını bulduktan sonra aşağıdaki klasörü bulup yönetici olarak yüklemeniz gerekiyor.
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
Farklı Asus modellerin dosyalarını bulamadıysanız Asus destekten Edriver dosyalarını isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı