Asus ASUS x550lb Mac OS X'te Smart Gesture Çalıştırma

burak cömert

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarım ASUS x550lb. Windowsta Smart Gesure diye bir şey vardı 2 parmakla aşağı yukarı yapmaya ve büyütüp küçültmeye yarıyordu. Bu hareketler Mac OS X'te de kullanılabilir mi?

Ekran Resmi 2015-08-16 20.14.08.png

Bilgisayar açıkken 15 dk hareketsiz kaldığım için uykuya geçti ve uyanmıyor. Elanı yüklediğim için olabilir mi?

Dualboot windowsla birlikte kurmuştum.

darkwake=0 ile açtım. Touchpad çalışıyor fakat hareketler çalışmıyor. Yani eskiden 2 parmakla hareket ettirdiğimde de fare hareket ediyordu fakat şimdi. 2. parmağımı koyduğum anda fare duruyor.(Bence çoklu dokunmatiği algılıyor fakat kısayolları uygulamıyor.)

Teamwiewer ile bak istersen.

Son düzenleme:
Eğer inen Elan kext dosyasının içindeki read me dosyasına biraz göz atsan, kurulumunda nelere dikkat edilmesi gerektiği yazar. Pekala şunları kontrol et.
Kurduğun Elan kext'i sil (System-> Library-> Extensions-> ApplePS2ElanTouchpad.kext)
Sistem disk izinlerini ve cache doyalarını onar ve sistemi yeniden başlat:
kext wizard.png

Ardından şu kextleri sil. ( System-> Library-> Extensions)
ApplePS2Controller
VoodooPS2Controller
AppleACPIPS2Nub
ApplePS2Keyboard

Ayrıca EFI / CLOVER / Kexts /10.10 klasörünü kontrol et. Bu yukarıda silinmesi gereken buradada olabilir. Eğer öyle ise buradan da sil.
Sildikten sonra Kext Wizard ile ApplePS2ElanTouchpad.kext kurulumunu yap. Sistemi yeniden başlat.

Olmadı hala aynı. (Telefonla video çektim 5 dk lık video 600 mb nasıl oluyorsa)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yine olmadı Teamwiewer'dan bağlanabilir misin? Be bu işi halledemeyeceğim.(Videoyada alırım diğer technopatlarada yardımcı olur.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı