Kasadaki RGB çalışıyor ama klavyeden renkleri değiştirmek istiyorum (program üzerinden) ve sürekli yüklüyor diyor. (Altta pek belli olmayan bildirim geliyor).
Güncellemeleri daha yeni yaptım, ne yapmalıyım?
Klavye modeli: TUF Gaming K7.
Savaşın sıcağında güvenebileceğiniz ultra duyarlı, dokunsal tuş anahtarları ve en yoğun oyun seanslarının zorluklarına dayanabilecek özel bir kaplama ile TUF Gaming klavyeler, ödün vermeyen performans ve uzun süreli dayanıklılık sunar.
www.asus.com
Kurulduktan sonra buradan klavyenin RGB'sini ayarlayabiliriz:
Bu videodaki PC'nin aynısı fakat: RAM 3000 MHz yerine 3200 MHz GPU: AMD Radeon RX 5500 XT 4 GB Geri kalan her şey aynı. Sorun şu: PC'yi kendim düzdüm, her şey tamamdı. Videoda yükseltme vidasının takılı olduğunu bilmiyordum (zaten kasaya takılı geliyormuş) fakat haberim yoktu. Biraz daha video...
www.technopat.net
Bu arada yardımların için teşekkürler <3
Yine de iletişimde kalalım ne olur ne olmaz yardımlaşırız.
Çözüm ile ilgili bir yorum bırakırsan sevinirim bu sorunu yaşayan diğer insanlara yardımcı olsun
Çözüm olarak işaretleyeceğim.
Hay Allah'ya bak şimdi de senin dediğini yapıyordum ripple ı uygula diyorum hareket yok.
:/
Savaşın sıcağında güvenebileceğiniz ultra duyarlı, dokunsal tuş anahtarları ve en yoğun oyun seanslarının zorluklarına dayanabilecek özel bir kaplama ile TUF Gaming klavyeler, ödün vermeyen performans ve uzun süreli dayanıklılık sunar.
www.asus.com
www.asus.com